Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Landskrona, Skåne

Vår dedikerade fasadfirma i Landskrona står redo att förvandla ditt hem till en vacker och hållbar bostad. Oavsett om du letar efter en total fasadrenovering, en uppfriskande fasadmålning eller professionell fasadputsning så har vi lösningarna som möter dina behov. 

Fasadrenovering

Vi utför allt inom renovering av trä- & tegelfasader i Skåne med omnejd. Vi erbjuder totalentreprenad.

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Landskrona, Skåne!

Fasadrenovering i Glumslöv, Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Rydebäck, Ålstorp och Saxtorpsskogen.

Ditt hem, vår expertis – Lokala områden vi betjänar

Vi är stolta över att betjäna Landskrona och omgivande områden, inklusive Glumslöv, Marieberg, Örja, Nyhem, Strandhem, Häljarp, Billeberga, Säby, Tullstorp, Framnäs, Rydebäck, Ålstorp och Saxtorpsskogen. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss ta din fastighet till nya höjder med våra specialiserade fasadlösningar. Låt oss tillsammans förvandla och skydda din investering med våra professionella tjänster inom fasadrenovering i Skåne.

Kontakta oss idag för att påbörja din fasadrenoveringsresa!

Med lång erfarenhet och en passion för att leverera enastående resultat till privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsägare är vi det självklara valet för din fasad.

Vad behöver din fasad?

Oavsett om din fasad behöver omfattande reparationer, en ny putsad yta eller en uppfriskande målning så har vi de rätta lösningarna för att ge din bostad ett imponerande och hållbart utseende.

  • Fasadrenovering är den ultimata lösningen för att återställa och förnya din byggnads yttre och dess struktur. Genom att använda moderna tekniker och material reparerar vi skador, fyller sprickor och återställer fasadens integritet. Detta omfattande tillvägagångssätt kan även involvera byte av skadade eller utdaterade fasaddetaljer för att ge din byggnad en helt ny look.
  • Fasadputsning är konsten att applicera en fin ytskikt på din fasad. Detta inte bara förbättrar byggnadens utseende utan ger även en skyddande barriär mot väder och vind. Våra skickliga hantverkare kan applicera olika typer av puts, från traditionell kalkputs till modernare alternativ för att ge din fasad en jämn, snygg och hållbar yta.
  • Fasadmålning är ett kraftfullt sätt att förvandla utseendet på din byggnad. Vårt team av erfarna målare använder högkvalitativa färger och tekniker för att ge din fasad en fräsch och färgstark yta. Utöver det estetiska bidrar en professionell fasadmålning även till att skydda din byggnad från fukt, UV-strålar och andra skadliga påverkningar från naturen.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?