Fasadföretag.se

Fasadfirma i Stockholm

Behöver du en professionell och noggrann fasadfirma i Stockholm med omnejd? Välkommen till oss! Vi erbjuder en rad olika tjänster för fasaden, inklusive fasadrenovering, fasadmålning, fasadputsning, nybyggnad och renovering. Vi är ett team med kunniga fasadarbetare med erfarenhet av att utföra arbeten på alla typer av byggnader.

Renovera Fasaden

Vi renoverar, målar om & byter fasader åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner, fastighetsägare & företagare.

Fasadputsning

En professionell fasadputsning ger hela byggnaden ett lyft.

Hyra Byggställning

Du kan även anlita vår fasadfirma för montering, hyra och nedmontering av byggställning

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Fasadrenovering & Målning i Stockholm

Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram ett skräddarsytt lösningsförslag. Kontakta oss för en gratis offert och ett personligt rådgivningsmöte.

Din lokala fasadfirma i Stockholmsområdet

Vi är ett omtyckt fasadföretag som utför alla sorters fasadarbeten i Stockholm med omnejd. Vårt verksamhetsområde omfattar Sollentuna, Sundbyberg, Vallentuna, Upplands Väsby, Norrtälje, Åkersberga, Täby, Hässelby, Vällingby, Järfälla, Jakobsberg, Nacka, Danderyd, Bromma, Älvsjö, Huddinge, Enskede, Årsta, Haninge, Vendelsö, Södertälje, Tumba, Solna, Saltsjöbaden, Gustavsberg, Tyresö, Värmdö, Lidingö, Ekerö, Flemingsberg, Botkyrka, Spånga, Liljeholmen, Kungsängen, Farsta och Hägersten.

Skräddarsydda lösningar för alla typer av fasader

Vi arbetar med alla sorters fasader, inklusive putsfasader, träfasader, tegelfasader och betongfasader. Vi tar fram skräddarsydda lösningar anpassade för den specifika fasadens behov och kundens önskemål. Vi har utfört jobb på större kommersiella fastigheter som industrilokaler, kyrkor, skolor, kontorsbyggnader och arbetat även åt bostadsrättsföreningar, privatpersoner och villaägare.

Kontakta oss för en miljövänlig fasadrenovering

Vill du veta vad det kostar att anlita oss för fasadarbeten? Hör av dig till oss för en gratis offert. Hos oss får du alltid ett gratis kostnadsförslag, oavsett om du vill utföra ett komplett fasadbyte eller reparera skadad puts. Samtliga arbeten utförs med metoder och material som är bra för miljön. Kontakta oss så berättar vi mer!

Få en ny fräsch fasad

Fasaden är byggnadens yttre och därför har den en estetiskt viktig funktion. Fasaden skyddar även mot kyla och fukt. Se därför till att du anlitar en erfaren totalentreprenör när det är dags att fräscha upp fasaden. Vi har varit över 15 år i branschen och under den tiden har vi byggt upp ett brett kontaktnät med skickliga och trevliga hantverkare. Vårt team prioriterar säkerhet och punktlighet. Säkerhet är A och O för vår firma. Vi ser till att samtliga steg i byggprocessen följer noggranna säkerhetsanvisningar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?