Fasadföretag.se

Fönsterrenovering i Stockholm

Vi är ett byggföretag med fokus på fönsterrenovering och fönsterbyten i Stockholm. Vi erbjuder en mängd tjänster, inklusive fönsterrenoveringar för att återställa deras ursprungliga utseende och funktion, samt fönsterinstallationer för att uppgradera fastigheter. Våra erfarna montörer är utbildade och har lång erfarenhet av att montera, renovera och måla fönster på ett professionellt och korrekt sätt.

Fönsterrenovering

Dags att renovera era fönster? Vi satsar på Kvalitet & 100% Kundnöjdhet!

Fönsterbyten

Ska ni byta ut era fönster & ge huset ett ansiktslyft? Kontakta våra fönsterproffs idag!

Fönstermontering

Vi tar hand om er nästa fönstermontering. Fråga oss så tar vi hand om resten.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Renovering & Byten av Fönster i Stockholm

Fönsterarbeten på hyreshus, villor, sommarstugor, radhus, kontorsfastigheter, garage m.m.

Känner du till fördelarna med nya fönster?

Fönsterbyten har många fördelar, som tätare fönster som minskar energiförlusterna och ökar komforten i hemmet. De kan också bidra till att förbättra fastighetens värde och öka säkerheten. Vi har etablerat oss som en pålitlig partner inom fönsterrenoveringar och andra byggtjänster genom att utföra bland annat följande tjänster:

  • Kittning
  • Fönstermålning
  • Fönsterbyten
  • 2-glas & 3-glasfönster

Kunder som anlitar oss

Vi arbetar för bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag och kan hjälpa dig med allt från fönsterrenovering till fönsterbyten i hyresfastigheter. Om du behöver hjälp med fönstren i din privata bostad så kan du få ROT-avdrag för jobb som utförs på dem. Det gäller tjänster som fönsterbyten, renoveringar, fönstermålning med mera. Du kan med andra ord få tillbaka upp till 30 procent av totalkostnaden för jobbet.

Byggfirman för heltäckande lösningar

Med tillgång till egen byggställning, ett team av mer än kompetenta hantverkare och ett brett kontaktnät av byggföretag med specialistkompetenser kan vi ge dig heltäckande lösningar för renoveringar av alla fasadtyper. Upptäck det bekväma och ekonomiskt fördelaktiga med att ta hjälp av en totalentreprenör när du ska renovera eller bygga.

Hör av dig för ett gratis kostnadsförslag

Kontakta en välrenommerad byggfirma redan idag. Du får då tillfälle att diskutera igenom renoveringsprojektet med en kunnig byggentreprenör. Vi är öppna för att svara på alla tänkbara frågor som rör våra tjänster och hjälper dig gärna redan från planeringsstadiet. Hör av dig så återkopplar vi till dig med en gratis offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?