Fasadföretag.se

Renovera Tegelfasad i Stockholm

Vi är ett fasadföretag som utför allt inom murning & fasadrenovering i hela Stockholmsområdet. Vårt arbetslag består av murare, experter på fasader, fogare och all annan personal som kan krävas vid renoveringar av tegelfasader. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Omfogning av Tegelfasad

Våra professionella murare kan hjälpa dig med omfogning av er tegelfasad så den återställs till sin forna glans.

Renovera Fasaden

Vi erbjuder helhetslösningar inom fasadrenovering med projektledning mellan målare, plåtslagare & ställningsbyggare.

Fasadputsning

Fasadputsning av högsta kvalitet som skyddar er fastighet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Tegelfasader i Stockholm

Certifierade murare som ger dig en fasadrenovering av hög kvalitet

Renovera tegelfasad i Stockholm

Har du en tegelfasad som behöver återställas till forna tiders glans? Kanske har du en tegelmur där fogarna börjat släppa och utgör en säkerhetsrisk? Alldeles oavsett arbetets syfte kan våra professionella murare hjälpa dig renovera din tegelfasad eller tegelmur. Vi tar uppdrag i Stor-Stockholm inkluderat orter som till exempel Värmdö, Saltsjö-Boo, Älvsjö, Älta, Tyresö och Enskede.

Totalentreprenad & helhetslösningar inom tegelrenovering

Vårt arbetslag består av murare, experter på fasader, fogare och all annan personal som kan krävas vid renoveringar av tegelfasader. Vi ordnar med omfogning, puts och allt annat som krävs för att återställa tegelfasaden både estetiskt och säkerhetsmässigt. När du anlitar oss får du totalentreprenad, vilket innebär att vi kan ta arbetet hela vägen från start till mål. Självklart kan vi också skräddarsy lösningar där vi tar vid i olika moment i arbetsprocessen.

Hur vet du att en tegelfasad behöver renoveras?

I de flesta fall är bristfälliga fogar det första synliga tecknet på att en tegelfasad är i behov av renovering. Fogarna ska vara solida och täta för att avleda vatten och fukt från fasaden. När fogarna börjar bli slitna och trasiga stannar vatten kvar och tränger till slut in i stenen. När det blir minusgrader fryser vattnet och spränger sönder stenen vilket snabbt kan leda till skador som blir än mer kostsamma att renovera.

Gamla tegelfasader behöver ofta fogas om säkerhetsskäl

Gamla tegelfasader är ofta byggda som skalmurar vilket innebär att det är ett mellanrum mellan fasaden och husets inre konstruktion. Tegelfasaden har i regel fästs på konstruktionen med så kallade kramlor. Äldre kramlor håller i regel sämre kvalitet än nyare kramlor, vilket innebär att de är känsliga för rost. Det leder i sin tur till att delar av den yttre tegelfasaden riskerar att falla ned. Vid omfogning kan ni läsa mer här.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vi byter ut föråldrade kramlor och armeringar

Även gammal armering kan rosta och svälla och göra att stenar lossnar. Det första tecknet på att kramlor eller armering behöver bytas ut är i regel sprickor i fogar, lossnat tegel eller tegel som flyttats. Vi byter ut gamla kramlor mot nya säkrare varianter och renoverar armeringar med resultat som både är estetiskt tilltalande och säkra. Garantin är att vi ger bra resultat varje gång. 

Renovera tegelfasad med rotavdrag

Du kan sänka kostnaden för en renovering av tegelfasad med rotavdraget. Förutsatt att du har rotavdrag kvar att ta ut, vi rekommenderar att du kontrollerar detta med Skatteverket. Då kan du sänka arbetskostnaden för en renovering med upp till 50 000 kronor. Vi hjälper dig gärna med att säkerställa att pappersarbetet kring rotavdraget genomförs på ett korrekt sätt.

Kontakta oss så renoverar vi din tegelfasad!

Vad kostar det att renovera en tegelfasad? Det är en bra fråga. Det bästa svaret vi kan ge i det här sammanhanget är att det varierar beroende på många olika faktorer, bl.a. hur stor tegelfasaden är, hur omfattande renoveringsbehovet är och andra variabler. Du är välkommen att kontakta oss så diskuterar vi förutsättningarna för just din renovering. Från oss får du en offert, helt utan kostnad och krav på motprestation.

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?