Fasadputsning i Stockholm

Vi är en fasadfirma som utför allt inom murning & putsning i hela Stockholmsområdet.
Om fasaden på din fastighet, villa eller kommersiella lokal börjar se lite sliten ut kan det vara dags att genomföra en fasadputs. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Putsa Om Fasaden

Er lokala byggfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar

Fasadrenovering

Vi kan ta hand om hela fasadrenoveringen med projektledning mellan målare, plåtslagare & ställningsbyggare.

Renovera Tegelfasad

Våra professionella murare kan hjälpa dig renovera din tegelfasad eller tegelmur

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Fasadputsning i Stockholm Certifierade hantverkare som ger dig en fasadputsning av hög kvalitet

  Fasadputs i Stockholm

  Om fasaden på din fastighet, villa eller kommersiella lokal börjar se lite sliten ut kan det vara dags att genomföra en fasadputs. Det kan också vara ett sätt att skydda fastigheten mot fuktskador. Våra byggare har mångårig erfarenhet av att genomföra fasadputsning av hög kvalitet. Vi tar uppdrag i hela Stockholm och omkringliggande orter som exempelvis Nynäshamn, Södertälje, Tumba, Tullinge och Ekerö.

  Våra skickliga och certifierade hantverkare ordnar din fasadputs

  När du anlitar oss får du hjälp av ett team bestående av skickliga, utbildade hantverkare med stor yrkeserfarenhet. Förutom det har vi ett stort kontaktnät bestående av konsulter och specialister som vi tar hjälp av vid behov. Sammantaget gör det att vi alltid presterar inom ramarna för tids- och budgetplaneringen.

  Rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle

  Vi bedriver totalentreprenad i egen regi. Dels blir det enklare för våra beställare, dels har vi full kontroll över att kunna leverera ett sammanlagt resultat som lever upp till våra kunders förväntningar. Vi jobbar med projektledning mellan alla våra yrkesgrupper så som målare, plåtslagare, snickare och ställningsbyggare. På så sätt kan vi garantera att arbetsprocessen alltid fortskrider utan avbrott och med ett kostnadseffektivt hushållande av våra resurser.

  Fasadputs av hög kvalitet som skyddar fastigheten 

  Att lägga ny fasadputs på en fastighet är dels ett sätt att ge fastigheten ett kosmetiskt ansiktslyft. Det kan också vara ett sätt att skydda fastigheten mot fukt. Vi rekommenderar vanligtvis våra kunder att beställa en så kallad tvåstegsputs. Vi lämnar då ett fuktavvisande mellanrum mellan putsen och själva huskroppen. Det är det bästa sättet att putsa en fasad.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 671
   Mail: offert@fasadforetag.se

   Olika sorters fasadputs för olika fastigheter

   I vardagliga termer är fasadputsen förstås först och främst en estetisk åtgärd. Vi har erfarenhet av estetiska återställningar av gamla byggnader och strävar alltid efter att leverera resultat som håller hög kvalitet och också ser bra ut. Några av putsvarianterna vi erbjuder är:

   • Rivputs – en variant med mjuk och fin struktur, en form av ädelputs.
   • Spritputs – är grovkornigare i strukturen.
   • Slätputs – en modern variant som ger fastigheten ett rent intryck.
   • Stänkputs – som namnet avslöjar stänks stänkputsen på lats, ytan blir strukturerad och kornig.

   Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

   I det fall du vill genomföra en fasadputs på en bostad så har du rätt att göra ROT-avdrag. Med hjälp av avdraget kan du sänka totalkostnaden för en fasadputs med upp till 30 %. ROT-avdraget uppgår som mest till 50 000 kronor per år och du kan på så vis sänka arbetskostnaden. När du får en offert från oss specificerar vi alla utgiftsposter så du kan se hur mycket billigare du kan få jobbet gjort med hjälp av rotavdraget.

   Kontakta oss för en offert på fasadputs

   Du är välkommen att höra av dig till oss för att prata fasadputs. Vi står redo att besvara frågor om allt från materialval till när det är bäst att genomföra en fasadputs. Oavsett vad kan du alltid räkna med att få en offert från oss utan kostnad. Självklart finns inget krav på motprestation för att du fått en offert från oss.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Vad kostar era tjänster?

   Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

   Hur fungerar fasadputs?

   Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

   Hur fungerar en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

   Vilka är era kunder?

   Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Sollentuna

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!

   Johan, Stocksund

   Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

   Villaägare, Nacka

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med fasadarbeten. Vi tar hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

   Fastighetsägare

   Äger du en fastighet är det extra viktigt att se över fasaden och underhålla den vid behov. Vi utför besiktningar och diskuterar lämpliga åtgärder med dig. Alltid gratis offert.

   Bostadsrättförening

   Vi kan hjälpa BRF:er med alla slags fasadtjänster så som; fasadrenovering, putsning, murning & tilläggsisolering. Våra erfarna medarbetare svarar gärna på alla era frågor om fasaden.

   Företag

   Vi har under åren hjälpt många företag med fasadarbeten, på alla slags fastigheter. Är ni ett företag som söker nya samarbetspartners så kontakta oss gärna! Vi arbetar gärna som totalentreprenör eller som UE!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Kv. Analysen. Nya Hagastaden

   Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

   Brf. Brandstationen. Jakobsberg

   Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

   Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

   Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 671
    Mail: offert@fasadforetag.se

    Offert? Klicka här