Fasadputsning i Stockholm

Råsunda Bygg är en fasadfirma som utför allt inom murning & putsning i hela Stockholmsområdet.
Om fasaden på din fastighet, villa eller kommersiella lokal börjar se lite sliten ut kan det vara dags att genomföra en fasadputs. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Putsa Om Fasaden

Er lokala byggfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar

Fasadrenovering

Vi kan ta hand om hela fasadrenoveringen med projektledning mellan målare, plåtslagare & ställningsbyggare.

Renovera Tegelfasad

Våra professionella murare kan hjälpa dig renovera din tegelfasad eller tegelmur

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Fasadputsning i Stockholm Certifierade hantverkare som ger dig en fasadputsning av hög kvalitet

Fasadputs i Stockholm

Om fasaden på din fastighet, villa eller kommersiella lokal börjar se lite sliten ut kan det vara dags att genomföra en fasadputs. Det kan också vara ett sätt att skydda fastigheten mot fuktskador. Våra byggare har mångårig erfarenhet av att genomföra fasadputsning av hög kvalitet. Vi tar uppdrag i hela Stockholm och omkringliggande orter som exempelvis Nynäshamn, Södertälje, Tumba, Tullinge och Ekerö.

Våra skickliga och certifierade hantverkare ordnar din fasadputs

När du anlitar oss får du hjälp av ett team bestående av skickliga, utbildade hantverkare med stor yrkeserfarenhet. Förutom det har vi ett stort kontaktnät bestående av konsulter och specialister som vi tar hjälp av vid behov. Sammantaget gör det att vi alltid presterar inom ramarna för tids- och budgetplaneringen.

Rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle

Vi bedriver totalentreprenad i egen regi. Dels blir det enklare för våra beställare, dels har vi full kontroll över att kunna leverera ett sammanlagt resultat som lever upp till våra kunders förväntningar. Vi jobbar med projektledning mellan alla våra yrkesgrupper så som målare, plåtslagare, snickare och ställningsbyggare. På så sätt kan vi garantera att arbetsprocessen alltid fortskrider utan avbrott och med ett kostnadseffektivt hushållande av våra resurser.

Fasadputs av hög kvalitet som skyddar fastigheten 

Att lägga ny fasadputs på en fastighet är dels ett sätt att ge fastigheten ett kosmetiskt ansiktslyft. Det kan också vara ett sätt att skydda fastigheten mot fukt. Vi rekommenderar vanligtvis våra kunder att beställa en så kallad tvåstegsputs. Vi lämnar då ett fuktavvisande mellanrum mellan putsen och själva huskroppen. Det är det bästa sättet att putsa en fasad.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Ismail Yigin
VD & Projektledare

Nummer: 08-557 69 671
Mail: offert@fasadforetag.se

Olika sorters fasadputs för olika fastigheter

I vardagliga termer är fasadputsen förstås först och främst en estetisk åtgärd. Vi har erfarenhet av estetiska återställningar av gamla byggnader och strävar alltid efter att leverera resultat som håller hög kvalitet och också ser bra ut. Några av putsvarianterna vi erbjuder är:

  • Rivputs – en variant med mjuk och fin struktur, en form av ädelputs.
  • Spritputs – är grovkornigare i strukturen.
  • Slätputs – en modern variant som ger fastigheten ett rent intryck.
  • Stänkputs – som namnet avslöjar stänks stänkputsen på lats, ytan blir strukturerad och kornig.

Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

I det fall du vill genomföra en fasadputs på en bostad så har du rätt att göra ROT-avdrag. Med hjälp av avdraget kan du sänka totalkostnaden för en fasadputs med upp till 30 %. ROT-avdraget uppgår som mest till 50 000 kronor per år och du kan på så vis sänka arbetskostnaden. När du får en offert från oss specificerar vi alla utgiftsposter så du kan se hur mycket billigare du kan få jobbet gjort med hjälp av rotavdraget.

Kontakta oss för en offert på fasadputs

Du är välkommen att höra av dig till oss för att prata fasadputs. Vi står redo att besvara frågor om allt från materialval till när det är bäst att genomföra en fasadputs. Oavsett vad kan du alltid räkna med att få en offert från oss utan kostnad. Självklart finns inget krav på motprestation för att du fått en offert från oss.

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vilka olika typer av fasadputs finns det?

Det finns hel rad olika fasadputsningar. Bl.a. rivputs som är en variant med mjuk och fin struktur. Sedan finns spritputs som är grovkornigare i strukturen samt slätputs som är en modern variant. Sist används Stänkputs som stänks på plats, ytan blir strukturerad och kornig.

Hur fungerar tilläggsisolering?

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Hur fungerar ROT-Avdraget?

Du kan sänka prislappen för många av våra tjänster genom att använda dig av rotavdraget.  Om du har det kan du dra av upp till 30% på slutkostnaden. Observera att ROT gäller för den sammanlagda arbetskostnaden. Du kan alltså inte göra avdrag för materialkostnader med mera.

Vilka försäkringar & certifieringar har ni?

Våra hantverkare har alla tillämpliga försäkringar och certifieringar. All personal är behörig och certifierad för sina respektive arbetsuppgifter. Vi har regelbundet vidareutbildningar för att försäkra oss om att vi är uppdaterade inom de senaste och bästa arbetsmetoderna. Personalen har kollektivavtal och tillämpar ID06 vilket innebär att vi alltid har koll på att rätt personal befinner sig på arbetsplatsen vid rätt tidpunkt.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Ismail Yigin
VD & Projektledare

Nummer: 08-557 69 671
Mail: offert@fasadforetag.se

Offert? Klicka här