Fasadföretag.se

Fasadputs i Stockholm

Vi är en fasadfirma som utför allt inom murning & putsning i hela Stockholmsområdet. Om fasaden på din fastighet, villa eller kommersiella lokal börjar se lite sliten ut kan det vara dags att genomföra en fasadputs. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Putsa Om Fasaden

Er lokala byggfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar

Fasadrenovering

Vi kan ta hand om hela fasadrenoveringen med projektledning mellan målare, plåtslagare & ställningsbyggare.

Renovera Tegelfasad

Våra professionella murare kan hjälpa dig renovera din tegelfasad eller tegelmur

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Fasadputsning i Stockholm

Certifierade hantverkare som ger dig en fasadputsning av hög kvalitet

Fasadputs i Stockholm

Om fasaden på din fastighet, villa eller kommersiella lokal börjar se lite sliten ut kan det vara dags att genomföra en fasadputs. Det kan också vara ett sätt att skydda fastigheten mot fuktskador. Våra byggare har mångårig erfarenhet av att genomföra fasadputsning av hög kvalitet. Vi tar uppdrag i hela Stockholm och omkringliggande orter som exempelvis Nynäshamn, Södertälje, Tumba, Tullinge och Ekerö.

Våra skickliga och certifierade hantverkare ordnar din fasadputs

När du anlitar oss får du hjälp av ett team bestående av skickliga, utbildade hantverkare med stor yrkeserfarenhet. Förutom det har vi ett stort kontaktnät bestående av konsulter och specialister som vi tar hjälp av vid behov. Sammantaget gör det att vi alltid presterar inom ramarna för tids- och budgetplaneringen.

Rätt person på rätt plats vid rätt tillfälle

Vi bedriver totalentreprenad i egen regi. Dels blir det enklare för våra beställare, dels har vi full kontroll över att kunna leverera ett sammanlagt resultat som lever upp till våra kunders förväntningar. Vi jobbar med projektledning mellan alla våra yrkesgrupper så som målare, plåtslagare, snickare och ställningsbyggare. På så sätt kan vi garantera att arbetsprocessen alltid fortskrider utan avbrott och med ett kostnadseffektivt hushållande av våra resurser.

Fasadputs av hög kvalitet som skyddar fastigheten 

Att lägga ny fasadputs på en fastighet är dels ett sätt att ge fastigheten ett kosmetiskt ansiktslyft. Det kan också vara ett sätt att skydda fastigheten mot fukt. Vi rekommenderar vanligtvis våra kunder att beställa en så kallad tvåstegsputs. Vi lämnar då ett fuktavvisande mellanrum mellan putsen och själva huskroppen. Det är det bästa sättet att putsa en fasad.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 076-726 60 76
E-mail: offert@fasadforetag.se

Olika sorters fasadputs för olika fastigheter

I vardagliga termer är fasadputsen förstås först och främst en estetisk åtgärd. Vi har erfarenhet av estetiska återställningar av gamla byggnader och strävar alltid efter att leverera resultat som håller hög kvalitet och också ser bra ut. Några av putsvarianterna vi erbjuder är:

  • Rivputs – en variant med mjuk och fin struktur, en form av ädelputs.
  • Spritputs – är grovkornigare i strukturen.
  • Slätputs – en modern variant som ger fastigheten ett rent intryck.
  • Stänkputs – som namnet avslöjar stänks stänkputsen på lats, ytan blir strukturerad och kornig.

Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

I det fall du vill genomföra en fasadputs på en bostad så har du rätt att göra ROT-avdrag. Med hjälp av avdraget kan du sänka totalkostnaden för en fasadputs med upp till 30 %. ROT-avdraget uppgår som mest till 50 000 kronor per år och du kan på så vis sänka arbetskostnaden. När du får en offert från oss specificerar vi alla utgiftsposter så du kan se hur mycket billigare du kan få jobbet gjort med hjälp av rotavdraget.

Kontakta oss för en offert på fasadputs

Du är välkommen att höra av dig till oss för att prata fasadputs. Vi står redo att besvara frågor om allt från materialval till när det är bäst att genomföra en fasadputs. Oavsett vad kan du alltid räkna med att få en offert från oss utan kostnad. Självklart finns inget krav på motprestation för att du fått en offert från oss.

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 076-726 60 76
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?