Fasadmålning i Stockholm

Vi är en etablerad och välrenommerad målarfirma som bland mycket annat utför tjänster inom fasadmålning i Stockholm med omnejd. Vårt team består av erfarna målare med hög kompetens. Vi kan hjälpa dig med många olika uppdrag inom måleri, inte minst med att måla om din husfasad och har mångårig erfarenhet av att måla villor och andra fastigheter. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Måla Villa & Hus

Vi målar bl.a. hyreshus, villor, sommarstugor, radhus, kontorsfastigheter, garage m.fl

Renovera Fasad

Ert lokala fasadföretag som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadrenoveringar!

Fasadtvättning

Vårt team är erfarna inom fasadtvättning & arbetar med precision samt noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Söker ni hjälp med att Måla Fasaden i Stockholm? Fasadmålning åt alla kundgrupper och på alla typer av fastigheter!

  En kunnig målarentreprenör i Stockholm

  Vi är experter på utvändig målning och arbetar med precision och noggrannhet för att säkerställa att våra kunder får ett hållbart och estetiskt tilltalande slutresultat. För att uppnå detta lämnar vi ingenting åt slumpen. Vi jobbar med fingertoppskänsla från förberedande fasadtvätt till slutförd målning.

  • Fasadmålning & fasadrenovering
  • Fasadtvätt
  • Fönstermålning

  En totalentreprenör att räkna med

  Har du ett renoveringsprojekt du vill ha hjälp med som inkluderar mer än måleri? Du kan i sådana fall anlita oss som totalentreprenör för projektet. Vi har ett stort kontaktnät bestående av skickliga byggföretag och VVS-specialister. Våra kunder inkluderar fastighetsägare, villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

  Rätt personal på plats

  Vi lägger alltid stor vikt vid att ge våra kunder så kostnadseffektiva lösningar som möjligt. En stor del i vad som gör ett projekt kostnadseffektivt är planeringen. Med vår mångåriga erfarenhet vet vi hur man planerar ett måleri- eller byggprojekt så att rätt personal alltid finns på plats. Detta gör att du sparar pengar samtidigt som projektet blir färdigt snabbare.

  Hör av dig för att få din kostnadsfria offert

  Vi erbjuder kostnadsfria offerter till alla potentiella kunder. Vårt mål är att alltid leverera hög kvalitet och service till våra kunder, i det ingår att du kan höra av dig till oss för att diskutera ditt projekt redan i planeringsstadiet. Så kontakta oss idag för att få hjälp med att måla om din husfasad och för att få ett kostnadsförslag från vår kompetenta och pålitliga team.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 671
   Mail: offert@fasadforetag.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Vad kostar era tjänster?

   Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

   Hur fungerar fasadputs?

   Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

   Hur fungerar en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

   Vilka är era kunder?

   Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Sollentuna

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!

   Johan, Stocksund

   Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

   Villaägare, Nacka

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med fasadarbeten. Vi tar hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

   Fastighetsägare

   Äger du en fastighet är det extra viktigt att se över fasaden och underhålla den vid behov. Vi utför besiktningar och diskuterar lämpliga åtgärder med dig. Alltid gratis offert.

   Bostadsrättförening

   Vi kan hjälpa BRF:er med alla slags fasadtjänster så som; fasadrenovering, putsning, murning & tilläggsisolering. Våra erfarna medarbetare svarar gärna på alla era frågor om fasaden.

   Företag

   Vi har under åren hjälpt många företag med fasadarbeten, på alla slags fastigheter. Är ni ett företag som söker nya samarbetspartners så kontakta oss gärna! Vi arbetar gärna som totalentreprenör eller som UE!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Kv. Analysen. Nya Hagastaden

   Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

   Brf. Brandstationen. Jakobsberg

   Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

   Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

   Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 671
    Mail: offert@fasadforetag.se

    Offert? Klicka här