Fasadrenovering i Stockholm

Vi är en fasadfirma som utför allt inom renovering av fasader i hela Stockholmsområdet.
Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, BRF:er fastighetsägare & företag. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Fasaden

Vi är en totalentreprenör som utföra hela fasadrenoveringen som projektledare

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar!

Renovera Tegelfasad

Våra professionella murare kan hjälpa dig renovera din tegelfasad eller tegelmur!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Fasadrenovering i Stockholm Våra skickliga och certifierade hantverkare ordnar din fasad

  Fasadrenovering i Stockholm

  Om du är ute efter en byggmästare som kan ta hand om din fasadrenovering har du hittat rätt. Vi har under våra verksamma år tagit hand om fasadrenoveringar i hela Stor-Stockholm. Från Märsta i norr till Nynäshamn i söder, Södertälje i väster till Värmdön i öster. Alltid utifrån samma högt ställda kvalitetskrav och resultat som lett till att vi numera är stolta över att ofta jobba på rekommendation från våra tidigare kunder.

  Kostnadseffektiva fasadrenoveringar i Stockholm 

  Vår målsättning är alltid att leverera ett resultat av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Alla våra uppdrag utförs utifrån tuffa kvalitetskrav med resultat som kvalitetskontrolleras. När du anlitar oss kan du alltid räkna med att jobben utförs enligt tidsplan och utifrån givna budgetramar. Kostnadseffektivitet handlar om att på smidigast möjliga sätt leverera bästa möjliga resultat.

  Ge din fastighet ett ansiktslyft

  Med en fasadrenovering höjer du bruksvärdet på din fastighet samtidigt som du får den att se som ny ut. Tegelfasader behöver renoveras åtminstone med 40 års intervall. I många fall är det en säkerhetsfråga då stenar riskerar att lossna och falla ned. Putsfasader renoveras lämpligen med mellan 25 och 40 års intervall beroende på behov. Oavsett vilken typ av fasad det handlar om kan vi hjälpa dig. Några av tjänsterna vi erbjuder inom fasadrenovering är:

  Vi är experter på fasadrenoveringar 

  Internt i vårt företag finns kompetens med både bredd och djup som gör att vi kan ta oss an även de svåraste utmaningarna. Förutom det har vi ett brett kontaktnät bestående av specialister, konsulter och hantverkare som vi drar nytta av vid behov. Slutresultatet blir alltid en smidig arbetsprocess som mynnar ut i en drömfastighet enligt dina specifikationer.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 671
   Mail: offert@fasadforetag.se

   Certifierade hantverkare och central projektstyrning

   Alla våra hantverkare är certifierade och utbildade inom sina respektive yrkesområden. Vår tillgång till en personalstyrka med olika specialistområden tillåter oss att driva våra projekt på effektivast möjliga sätt. Vi använder oss av central projektledning mellan alla yrkesgrupper så som ställningsbyggare, putsare, målare, takläggare och så vidare. I och med det löper alla projekt på utan avbrott från projektstart till slutfört arbete. 

   Slut- och garantibesiktning för din säkerhets skull

   Alla fasadrenoveringar avslutas med en slutbesiktning. Vi säkerställer då att slutresultatet lever upp till dina krav. Två år efter att arbetet slutförs genomför vi ytterligare en besiktning, en så kallad garantibesiktning. Syftet då är att kontrollera att fasadrenoveringen även fortsatt lever upp till kvalitetskraven.

   Våra kundgrupper

   Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

   Kontakta oss redan idag för en offert utan kostnad

   Du är välkommen att kontakta oss med förfrågningar om fasadrenoveringar. Är du inte helt säker på vad som behöver utföras? Ta det lugnt. Vi besöker gärna uppdragsplatsen för att genomföra en inspektion av förutsättningarna och bistår med råd om materialval och annat. Därefter tar vi fram en offert utan krav på motprestation från din sida – och självklart utan kostnad.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Vad kostar era tjänster?

   Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

   Hur fungerar fasadputs?

   Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

   Hur fungerar en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

   Vilka är era kunder?

   Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Sollentuna

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!

   Johan, Stocksund

   Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

   Villaägare, Nacka

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med fasadarbeten. Vi tar hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

   Fastighetsägare

   Äger du en fastighet är det extra viktigt att se över fasaden och underhålla den vid behov. Vi utför besiktningar och diskuterar lämpliga åtgärder med dig. Alltid gratis offert.

   Bostadsrättförening

   Vi kan hjälpa BRF:er med alla slags fasadtjänster så som; fasadrenovering, putsning, murning & tilläggsisolering. Våra erfarna medarbetare svarar gärna på alla era frågor om fasaden.

   Företag

   Vi har under åren hjälpt många företag med fasadarbeten, på alla slags fastigheter. Är ni ett företag som söker nya samarbetspartners så kontakta oss gärna! Vi arbetar gärna som totalentreprenör eller som UE!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Kv. Analysen. Nya Hagastaden

   Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

   Brf. Brandstationen. Jakobsberg

   Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

   Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

   Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 671
    Mail: offert@fasadforetag.se

    Offert? Klicka här