Fasadrenovering i Stockholm

Råsunda Bygg är en fasadfirma som utför allt inom renovering av fasader i hela Stockholmsområdet.
Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, BRF:er fastighetsägare & företag. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Renovera Fasaden

Vi är en totalentreprenör som utföra hela fasadrenoveringen som projektledare

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar!

Renovera Tegelfasad

Våra professionella murare kan hjälpa dig renovera din tegelfasad eller tegelmur!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Fasadrenovering i Stockholm Våra skickliga och certifierade hantverkare ordnar din fasad

Fasadrenovering i Stockholm

Om du är ute efter en byggmästare som kan ta hand om din fasadrenovering har du hittat rätt. Vi har under våra verksamma år tagit hand om fasadrenoveringar i hela Stor-Stockholm. Från Märsta i norr till Nynäshamn i söder, Södertälje i väster till Värmdön i öster. Alltid utifrån samma högt ställda kvalitetskrav och resultat som lett till att vi numera är stolta över att ofta jobba på rekommendation från våra tidigare kunder.

Kostnadseffektiva fasadrenoveringar i Stockholm 

Vår målsättning är alltid att leverera ett resultat av högsta kvalitet till lägsta möjliga pris. Alla våra uppdrag utförs utifrån tuffa kvalitetskrav med resultat som kvalitetskontrolleras. När du anlitar oss kan du alltid räkna med att jobben utförs enligt tidsplan och utifrån givna budgetramar. Kostnadseffektivitet handlar om att på smidigast möjliga sätt leverera bästa möjliga resultat.

Ge din fastighet ett ansiktslyft

Med en fasadrenovering höjer du bruksvärdet på din fastighet samtidigt som du får den att se som ny ut. Tegelfasader behöver renoveras åtminstone med 40 års intervall. I många fall är det en säkerhetsfråga då stenar riskerar att lossna och falla ned. Putsfasader renoveras lämpligen med mellan 25 och 40 års intervall beroende på behov. Oavsett vilken typ av fasad det handlar om kan vi hjälpa dig. Några av tjänsterna vi erbjuder inom fasadrenovering är:

Vi är experter på fasadrenoveringar 

Internt i vårt företag finns kompetens med både bredd och djup som gör att vi kan ta oss an även de svåraste utmaningarna. Förutom det har vi ett brett kontaktnät bestående av specialister, konsulter och hantverkare som vi drar nytta av vid behov. Slutresultatet blir alltid en smidig arbetsprocess som mynnar ut i en drömfastighet enligt dina specifikationer.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Ismail Yigin
VD & Projektledare

Nummer: 08-557 69 671
Mail: offert@fasadforetag.se

Certifierade hantverkare och central projektstyrning

Alla våra hantverkare är certifierade och utbildade inom sina respektive yrkesområden. Vår tillgång till en personalstyrka med olika specialistområden tillåter oss att driva våra projekt på effektivast möjliga sätt. Vi använder oss av central projektledning mellan alla yrkesgrupper så som ställningsbyggare, putsare, målare, takläggare och så vidare. I och med det löper alla projekt på utan avbrott från projektstart till slutfört arbete. 

Slut- och garantibesiktning för din säkerhets skull

Alla fasadrenoveringar avslutas med en slutbesiktning. Vi säkerställer då att slutresultatet lever upp till dina krav. Två år efter att arbetet slutförs genomför vi ytterligare en besiktning, en så kallad garantibesiktning. Syftet då är att kontrollera att fasadrenoveringen även fortsatt lever upp till kvalitetskraven.

Våra kundgrupper

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Kontakta oss redan idag för en offert utan kostnad

Du är välkommen att kontakta oss med förfrågningar om fasadrenoveringar. Är du inte helt säker på vad som behöver utföras? Ta det lugnt. Vi besöker gärna uppdragsplatsen för att genomföra en inspektion av förutsättningarna och bistår med råd om materialval och annat. Därefter tar vi fram en offert utan krav på motprestation från din sida – och självklart utan kostnad.

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vilka olika typer av fasadputs finns det?

Det finns hel rad olika fasadputsningar. Bl.a. rivputs som är en variant med mjuk och fin struktur. Sedan finns spritputs som är grovkornigare i strukturen samt slätputs som är en modern variant. Sist används Stänkputs som stänks på plats, ytan blir strukturerad och kornig.

Hur fungerar tilläggsisolering?

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Hur fungerar ROT-Avdraget?

Du kan sänka prislappen för många av våra tjänster genom att använda dig av rotavdraget.  Om du har det kan du dra av upp till 30% på slutkostnaden. Observera att ROT gäller för den sammanlagda arbetskostnaden. Du kan alltså inte göra avdrag för materialkostnader med mera.

Vilka försäkringar & certifieringar har ni?

Våra hantverkare har alla tillämpliga försäkringar och certifieringar. All personal är behörig och certifierad för sina respektive arbetsuppgifter. Vi har regelbundet vidareutbildningar för att försäkra oss om att vi är uppdaterade inom de senaste och bästa arbetsmetoderna. Personalen har kollektivavtal och tillämpar ID06 vilket innebär att vi alltid har koll på att rätt personal befinner sig på arbetsplatsen vid rätt tidpunkt.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Ismail Yigin
VD & Projektledare

Nummer: 08-557 69 671
Mail: offert@fasadforetag.se

Offert? Klicka här