Tilläggsisolering i Stockholm

Vi är en byggfirma som är specialister inom tilläggsisolering & fasadrenovering i hela Stockholmsområdet.
Vi isolerar trä-, tegel- och betonghus i hela Stor-Stockholm. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Värmeisolering av Fasader

Vi är väl insatta i de allra senaste innovationerna och metoderna för värme- & tilläggsisoleringar.

Fasadrenovering

Vårt team av hantverkare erbjuder totallösningar inom renovering av fasader!

Besiktning av Fasaden

Vid större uppdrag besöker vi gärna fastigheten ifråga för att inspektera arbetsplatsen och bilda oss en uppfattning om vad det kräver.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Allt inom Tilläggsisolering i Stockholm Kontakta oss för en gratis offert - så kan vi komma förbi och se över fasaden!

  Tilläggsisolering i Stockholm

  Nästan 20 % av värmen läcker ut i många småhus. Det skulle också kunna uttryckas som att en femtedel av energikostnaderna kastas bort i tomma luften. Med en tilläggsisolering får du ett bättre och jämnare inomhusklimat och minskar andelen värme som sprids ut i luften. Det är därför ofta en vinstaffär på sikt. Vi är byggföretaget i Stor-Stockholm som kan hjälpa dig med en energibesparande tilläggsisolering.

  Professionellt utförda tilläggsisoleringar 

  Vårt team består av en samling certifierade hantverkare med lång yrkeserfarenhet och kompetens inom de olika yrkesområden som krävs för att utföra tilläggsisoleringar av högsta kvalitet. Alla våra uppdrag samordnas därefter av en central projektledning som ser till att arbetsprocessen fortskrider kostnadseffektivt och utan avbrott. Genom hela processen har du möjlighet att föra dialog med en kontaktperson som håller dig uppdaterad om framstegen.

  Tilläggsisoleringar med de bästa materialen

  Vi är väl insatta i de allra senaste innovationerna och metoderna för tilläggsisoleringar. Av det skälet använder vi endast material från kvalitetsmärken med bevisad hållbarhet såsom ISOVER fasadskivor och VEMPRO vindskydd. Till detta hör också att välja material som gör så liten påverkan på miljön som möjligt. När du väljer oss för tilläggsisoleringen kan du göra det med gott samvete.

  Isolera utifrån för bästa resultat

  En tilläggsisolering genomförs lämpligen utifrån och kombineras gärna med en fasadrenovering. När isoleringen görs på väggens utsida påverkas inte rummens storlek samtidigt som isolerskiktet förblir obrutet vilket ger bättre isoleringseffekt. För bästa resultat använder vi alltid en luftspalt vilket gör att isoleringen får högre verkningsgrad och håller längre.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 671
   Mail: offert@fasadforetag.se

   Isoleringar av alla slags hus i hela Stockholm

   Vi isolerar trä-, tegel- och betonghus i hela Stor-Stockholm inkluderat orter som till exempel Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Lidingö. Efter våra många år i branschen får vi nu ofta uppdrag baserat på rekommendationer från tidiga kunder. Referenser och omdömen finns att få på förfrågan. 

   Krävs det bygglov för en tilläggsisolering? 

   En tilläggsisolering är i de flesta fall en relativt omfattande byggnation. Vanligtvis kombineras den med ett fasadbyte vilket förändrar husets utseende och därför kräver bygglov. Vår rekommendation är att du hör dig för med byggnadskontoret i din hemkommun för att få reda på vad som gäller innan arbetet sätter igång.

   Sänk kostnaden för din tilläggsisolering med rotavdraget

   När du genomför en tilläggsisolering på ett bostadshus har du rätt att använda dig av rotavdraget. Du kan den vägen sänka kostnaden för din isolering med upp till 50 000 kronor, eller runt 30 % av totalkostnaden. Fråga oss om rotavdraget när du kontaktar oss så hjälper vi dig på rätt väg.

   Kontakta oss och få en kostnadsfri offert

   Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för att prata om tilläggsisoleringar. Vi står redo att bistå med goda råd om allt från materialval till andra tekniska frågor. Du får en offert från oss helt utan kostnad. I offerten är alla utgiftsposter noggrant redovisade vilket underlättar om du tänkt dig att göra rotavdrag. Vid större uppdrag besöker vi gärna fastigheten ifråga för att inspektera arbetsplatsen och bilda oss en uppfattning om vad det kräver. Även det är helt kostnadsfritt.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Vad kostar era tjänster?

   Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

   Hur fungerar fasadputs?

   Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

   Hur fungerar en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

   Vilka är era kunder?

   Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Sollentuna

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!

   Johan, Stocksund

   Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

   Villaägare, Nacka

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med fasadarbeten. Vi tar hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

   Fastighetsägare

   Äger du en fastighet är det extra viktigt att se över fasaden och underhålla den vid behov. Vi utför besiktningar och diskuterar lämpliga åtgärder med dig. Alltid gratis offert.

   Bostadsrättförening

   Vi kan hjälpa BRF:er med alla slags fasadtjänster så som; fasadrenovering, putsning, murning & tilläggsisolering. Våra erfarna medarbetare svarar gärna på alla era frågor om fasaden.

   Företag

   Vi har under åren hjälpt många företag med fasadarbeten, på alla slags fastigheter. Är ni ett företag som söker nya samarbetspartners så kontakta oss gärna! Vi arbetar gärna som totalentreprenör eller som UE!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Kv. Analysen. Nya Hagastaden

   Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

   Brf. Brandstationen. Jakobsberg

   Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

   Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

   Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 671
    Mail: offert@fasadforetag.se

    Offert? Klicka här