Tilläggsisolering i Stockholm

Råsunda Bygg är en byggfirma som är specialister inom tilläggsisolering & fasadrenovering i hela Stockholmsområdet.
Vi isolerar trä-, tegel- och betonghus i hela Stor-Stockholm. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Värmeisolering av Fasader

Vi är väl insatta i de allra senaste innovationerna och metoderna för värme- & tilläggsisoleringar.

Fasadrenovering

Vårt team av hantverkare erbjuder totallösningar inom renovering av fasader!

Besiktning av Fasaden

Vid större uppdrag besöker vi gärna fastigheten ifråga för att inspektera arbetsplatsen och bilda oss en uppfattning om vad det kräver.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Allt inom Tilläggsisolering i Stockholm Kontakta oss för en gratis offert - så kan vi komma förbi och se över fasaden!

Tilläggsisolering i Stockholm

Nästan 20 % av värmen läcker ut i många småhus. Det skulle också kunna uttryckas som att en femtedel av energikostnaderna kastas bort i tomma luften. Med en tilläggsisolering får du ett bättre och jämnare inomhusklimat och minskar andelen värme som sprids ut i luften. Det är därför ofta en vinstaffär på sikt. Vi är byggföretaget i Stor-Stockholm som kan hjälpa dig med en energibesparande tilläggsisolering.

Professionellt utförda tilläggsisoleringar 

Vårt team består av en samling certifierade hantverkare med lång yrkeserfarenhet och kompetens inom de olika yrkesområden som krävs för att utföra tilläggsisoleringar av högsta kvalitet. Alla våra uppdrag samordnas därefter av en central projektledning som ser till att arbetsprocessen fortskrider kostnadseffektivt och utan avbrott. Genom hela processen har du möjlighet att föra dialog med en kontaktperson som håller dig uppdaterad om framstegen.

Tilläggsisoleringar med de bästa materialen

Vi är väl insatta i de allra senaste innovationerna och metoderna för tilläggsisoleringar. Av det skälet använder vi endast material från kvalitetsmärken med bevisad hållbarhet såsom ISOVER fasadskivor och VEMPRO vindskydd. Till detta hör också att välja material som gör så liten påverkan på miljön som möjligt. När du väljer oss för tilläggsisoleringen kan du göra det med gott samvete.

Isolera utifrån för bästa resultat

En tilläggsisolering genomförs lämpligen utifrån och kombineras gärna med en fasadrenovering. När isoleringen görs på väggens utsida påverkas inte rummens storlek samtidigt som isolerskiktet förblir obrutet vilket ger bättre isoleringseffekt. För bästa resultat använder vi alltid en luftspalt vilket gör att isoleringen får högre verkningsgrad och håller längre.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Ismail Yigin
VD & Projektledare

Nummer: 08-557 69 671
Mail: offert@fasadforetag.se

Isoleringar av alla slags hus i hela Stockholm

Vi isolerar trä-, tegel- och betonghus i hela Stor-Stockholm inkluderat orter som till exempel Danderyd, Sollentuna, Solna, Sundbyberg och Lidingö. Efter våra många år i branschen får vi nu ofta uppdrag baserat på rekommendationer från tidiga kunder. Referenser och omdömen finns att få på förfrågan. 

Krävs det bygglov för en tilläggsisolering? 

En tilläggsisolering är i de flesta fall en relativt omfattande byggnation. Vanligtvis kombineras den med ett fasadbyte vilket förändrar husets utseende och därför kräver bygglov. Vår rekommendation är att du hör dig för med byggnadskontoret i din hemkommun för att få reda på vad som gäller innan arbetet sätter igång.

Sänk kostnaden för din tilläggsisolering med rotavdraget

När du genomför en tilläggsisolering på ett bostadshus har du rätt att använda dig av rotavdraget. Du kan den vägen sänka kostnaden för din isolering med upp till 50 000 kronor, eller runt 30 % av totalkostnaden. Fråga oss om rotavdraget när du kontaktar oss så hjälper vi dig på rätt väg.

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss för att prata om tilläggsisoleringar. Vi står redo att bistå med goda råd om allt från materialval till andra tekniska frågor. Du får en offert från oss helt utan kostnad. I offerten är alla utgiftsposter noggrant redovisade vilket underlättar om du tänkt dig att göra rotavdrag. Vid större uppdrag besöker vi gärna fastigheten ifråga för att inspektera arbetsplatsen och bilda oss en uppfattning om vad det kräver. Även det är helt kostnadsfritt.

Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

Vilka olika typer av fasadputs finns det?

Det finns hel rad olika fasadputsningar. Bl.a. rivputs som är en variant med mjuk och fin struktur. Sedan finns spritputs som är grovkornigare i strukturen samt slätputs som är en modern variant. Sist används Stänkputs som stänks på plats, ytan blir strukturerad och kornig.

Hur fungerar tilläggsisolering?

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Hur fungerar ROT-Avdraget?

Du kan sänka prislappen för många av våra tjänster genom att använda dig av rotavdraget.  Om du har det kan du dra av upp till 30% på slutkostnaden. Observera att ROT gäller för den sammanlagda arbetskostnaden. Du kan alltså inte göra avdrag för materialkostnader med mera.

Vilka försäkringar & certifieringar har ni?

Våra hantverkare har alla tillämpliga försäkringar och certifieringar. All personal är behörig och certifierad för sina respektive arbetsuppgifter. Vi har regelbundet vidareutbildningar för att försäkra oss om att vi är uppdaterade inom de senaste och bästa arbetsmetoderna. Personalen har kollektivavtal och tillämpar ID06 vilket innebär att vi alltid har koll på att rätt personal befinner sig på arbetsplatsen vid rätt tidpunkt.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


Ismail Yigin
VD & Projektledare

Nummer: 08-557 69 671
Mail: offert@fasadforetag.se

Offert? Klicka här