Fasadtvättning i Stockholm

Vi är ett företag som är specialiserade bland annat på fasadtvätt. Vi erbjuder tjänster som tak- och fasadrengöring för fastigheter i Stockholm. Genom vår tjänst kan vi till exempel avfärga fasader och blästra bort gammal puts för att återställa fasadens ursprungliga utseende och kvalitet. Hör av dig för en fri offert!

Tvätta Fasad

Vi utför fasadtvättning på bl.a. hyreshus, villor, sommarstugor, radhus, kontorsfastigheter, garage m.fl

Tvätta Tak

Vi utför heltäckande rengöring samt ytbehandling av ditt tak för längsta hållbarhet!

Fasadmålning

Vi jobbar med fingertoppskänsla från förberedande fasadtvätt till slutförd målning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöriga

  Certifierade medarbetare som kan jobbet

  Snabb service

  Vi återkommer till dig så fort som möjligt

  ROT-avdrag

  30% av arbetskostnaden dras av

  Dags att Tvätta Fasaden i Stockholm? Vi arbetar för b.la. fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner & företag!

  Fasadtvätt med noggrannhet och precision i Stockholm

  Vi använder oss av avancerad utrustning och väletablerade tekniker för att säkerställa att fasaderna rengörs effektivt och skonsamt. Vårt team är utbildade och erfarna inom fasadtvättning och arbetar med precision och noggrannhet. Vi anpassar alltid våra arbetsmetoder till underlag och förutsättningar vilket säkerställer ett bra resultat.

  Fasadtvättning åt alla kundgrupper och på alla typer av fastigheter

  Vi erbjuder våra tjänster till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag. Några olika typer av fastigheter vi tvättar fasader och tak på är till exempel villor, sommarstugor, flerfamiljshus, radhus, hyreshus, kontorsfastigheter och fritidshus.

  Du kan dra nytta av ROT-avdraget vid fasadtvätt

  Som privatkund har du rätt till ROT-avdrag om du tar vår hjälp för att tvätta fasad eller tak på din bostad. ROT-avdraget innebär att du som privatperson kan få tillbaka en del av kostnaderna för arbetet. Det enda du behöver göra om du har rätt till avdraget är att fråga oss om detta så tar vi hand om resten.

  Miljömedveten fasadtvätt

  Vi arbetar kontinuerligt för att leverera hållbara tjänster. Det innebär att vi i möjligaste mån använder oss av miljövänliga rengöringsmedel och arbetsmetoder. När du drar nytta av vår kompetens kommer vi därför se till att ditt uppdrag utförs med så skonsamma metoder som går.

  Kontakta oss

  Vi är stolta över kvaliteten och pålitligheten i de tjänster vi utför och strävar alltid efter att leverera en hög servicenivå till våra kunder. Kontakta oss idag för att få hjälp med din fasadtvättning. Du kan räkna med att få återkoppling med en gratis offert inom 48 timmar.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Petra Svensson
   - Reception

   Nummer: 08-557 69 671
   Mail: offert@fasadforetag.se

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid renoveringar i Stockholm

   Vad kostar era tjänster?

   Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

   Hur fungerar fasadputs?

   Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

   Hur fungerar en tilläggsisolering?

   En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

   Vilka är era kunder?

   Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Sollentuna

   Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!

   Johan, Stocksund

   Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

   Villaägare, Nacka

   Målgrupper Vi hjälper både större och mindre kunder. Bland annat privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er!

   Privatperson

   Vi har lång erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med fasadarbeten. Vi tar hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

   Fastighetsägare

   Äger du en fastighet är det extra viktigt att se över fasaden och underhålla den vid behov. Vi utför besiktningar och diskuterar lämpliga åtgärder med dig. Alltid gratis offert.

   Bostadsrättförening

   Vi kan hjälpa BRF:er med alla slags fasadtjänster så som; fasadrenovering, putsning, murning & tilläggsisolering. Våra erfarna medarbetare svarar gärna på alla era frågor om fasaden.

   Företag

   Vi har under åren hjälpt många företag med fasadarbeten, på alla slags fastigheter. Är ni ett företag som söker nya samarbetspartners så kontakta oss gärna! Vi arbetar gärna som totalentreprenör eller som UE!

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

   Kv. Analysen. Nya Hagastaden

   Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

   Brf. Brandstationen. Jakobsberg

   Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

   Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

   Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Petra Svensson
    - Reception

    Nummer: 08-557 69 671
    Mail: offert@fasadforetag.se

    Offert? Klicka här