Fasadföretag.se

Fasadputs i Arboga, Kungsör & Köping, Västmanland

Börjar fasaden se lite sliten ut? Vår lojala och auktoriserade byggfirma har lång erfarenhet av fasadrenovering, murningsarbeten, tilläggsisolering och fasadputs. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Renovera Fasaden

Vårt behöriga och erfarna team renoverar fasader på alla fastighetstyper.

Fasadputsning

Vi fräschar upp din fasad så att den skyddar fastigheten mot väder och vind.

Fasadmålning & Tvätta Hus

Inför en fasadmålning avlägsnar vi smuts, mossa och gammal färg för ökad hållbarhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Fasadputsning i Arboga, Kungsör & Köping

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert och gratis expertrådgivning i Västmanland.

En noggrann fasadfirma som du kan lita på

Husfasaden har en avgörande roll för att skydda byggnaden mot yttre påfrestningar i form av väder och vind. Dessutom spelar fasadens skick en stor roll för fastighetens utseende. En nyputsad och nymålad fasad gör att byggnaden ser välkomnande och välskött ut. En hel fasad utan sprickor och skador gör att fukt och vind har svårt att tränga in i byggnaden. Låt våra skickliga fasadexperter inspektera din fasad och ta fram ett skräddarsytt lösningsförslag. Boka ett kostnadsfritt platsbesök så sätter vi igång. Hos oss kan du räkna med snabb kommunikation, noggrannhet och punktlighet.

Miljövänliga tjänster

Vår byggfirma har den praktiska och teoretiska kunskapen som krävs för att utföra miljövänliga fasadrenoveringar och murningsarbeten med lång hållbarhet. Vi hjälper fastighetsägare och bostadsrättsföreningar såväl som företag och privatpersoner med byggarbeten. Våra tjänster inkluderar:

 • Fasadrenovering
 • Renovera & reparera tegelfasader
 • Fasadputs
 • Måla om fasad
 • Panelbyte
 • Omfogning
 • Murningsarbeten
 • Putsning av socklar
 • Blästring
 • Tilläggsisolering
 • Skorstensrenovering
 • Isolering av husgrund, väggar inomhus & källarväggar
 • Murning av väggar & husstomme i leca eller betong

Mindre lagningar eller totalentreprenad i Västmanland

Vi utför både stora och små uppdrag runtom i Västmanland. Vi är bland annat tillgängliga för uppdrag Arboga, Kungsör & Köping, Västmanland, Prästgärdet, Näsby, Valskog, Granhammar, Ängeby, Byjorden-Nibbles- Backe, Östanås, Johannisdal, Skillinge, Malmberga, Dammen, Himmelsberga, Sjöholmen, Granhammar, Torpaslätt, Hagsta, Jägaråsen och Lenmora. Vid komplexa renoveringsarbeten och nybyggnation rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör då vi ansvarar för alla moment i byggprocessen. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?