Fasadföretag.se

Fasadputs i Eskilstuna & Kvicksund, Sörmland

Går du i tankarna att fräscha upp fasaden med ny puts, färg eller lagning? Vårt team med skickliga och drivna fasadexperter och byggare ser fram emot att förverkliga dina önskemål! Kontakta oss för ett gratis prisförslag.

Renovera Fasaden

Vi har etablerat oss som det självklara valet för renoveringar av alla sorters fasader, inklusive tegel, puts och sten.

Fasadputsning

Vi putsar och målar din fasad så att den blir vackrare samt skyddar fastigheten bättre.

Tvätta & Måla Hus

Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi vid större fasadprojekt och husrenoveringar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Fasadputsning i Eskilstuna & Kvicksund, Södermanlands län

Hör av dig till oss och berätta om dina önskemål så återkommer vi med en gratis offert inom kort!

Kundanpassade lösningar i Eskilstuna & Kvicksund

Vår certifierad fasadfirma har lång erfarenhet av att putsa, laga, tilläggsisolera, måla och renovera fasader åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar såväl som privatpersoner och företag i vårt närområde. Vårt verksamhetsområde täcker in Eskilstuna, Kvicksund, Södermanlands län, Helgesta, Ärna, Svista, Odlaren, Lagersberg, Åsby, Flacksta, Eliseberg, Mesta, Kungsör, Torshälla, Ärla, Kolsta, Hällbybrunn, Lilla Munkhammar, Rekarne och Tumbo. Vi utgår alltid från kundens önskemål och fasadens unika skick när vi tar fram skräddarsydda lösningsförslag.

Vad behöver du hjälp med?

Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av tjänster inom murning och fasad:

 • Fasadrenovering
 • Fasadmålning
 • Putsning
 • Omfogning
 • Renovera & reparera tegelfasader
 • Panelbyte
 • Murningsarbeten
 • Blästring
 • Putsning av socklar
 • Tilläggsisolering
 • Skorstensrenovering
 • Isolering & renovering av husgrund & källarväggar
 • Murning av väggar & husstomme i leca eller betong

Därför bör du boka en professionell fasadfirma

Fasaden är en avgörande del av fastigheten och du som fastighetsägare bör aldrig slarva med underhållet. Anlita alltid ett certifierat fasadföretag när det är dags att renovera fasaden, även när det gäller mindre reparationer, fasadtvätt eller putsning. Resultatet blir alltid mycket bättre om arbetet utförs av en certifierad och professionell firma med stor yrkesvana, rätt kunskap och korrekta verktyg. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet utförs på bästa sätt enligt rådande branschregler. Vi använder oss av säkra, kostnadseffektiva och miljövänliga metoder och material.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?