Fasadföretag.se

Fasadputs, Renovering & Murning i Örebro, Närke

Söker du efter en pålitlig och etablerad byggfirma som kan rusta upp fasaden samt utföra olika murningsarbeten och renovering? Välkommen till oss i Örebro! 

Renovera Fasaden

Vi renoverar tegelfasader, putsfasader, stenfasader och träfasader.

Fasadputsning

Vi putsar fasader på alla typer av fastigheter.

Tvätta & Måla Hus

Vi rengör och målar om din fasad.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Fasadföretag i Örebro & Närkes Län

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert och gratis expertrådgivning.

Din lokala fasadexpert i Örebro

Vi är ett gäng kunniga byggare och fasadentreprenörer med lång erfarenhet av att måla hus, renovera fasader och liknande. Vi är baserade i Örebro och är verksamma i många orter i Närkes län, bland annat Kumla, Ånsta, Sörby, Almby, Skebäck, Ekeby-Almby, Olaus Petri, Gryt, Hovsta, Ökna, Längbro parish, Runnaby, Mellringe, Marieberg och Mosås.

Tjänster för fasaden & husrenoveringen

Vårt skickliga och välrenommerade byggföretag renoverar villor, radhus och större fastigheter. Vi anlitas av bostadsrättsföreningar, privatkunder, företag och fastighetsägare. Vi kan få hjälp med det mesta som har med fasader, murning och husrenovering att göra, bland annat:

 • Fasadrenovering
 • Fasadmålning
 • Fasadbyte
 • Fasadputs
 • Renovera & reparera tegelfasader
 • Fasadputs
 • Murningsarbeten
 • Blästring
 • Putsning av socklar
 • Tilläggsisolering
 • Skorstensrenovering
 • Isolering & renovering av husgrund
 • Isolering av väggar inomhus & källarväggar
 • Murning av väggar & husstomme i leca eller betong

Viktigt med bra underhåll av fasaden

Fasadputs, fasadmålning och annat underhåll är viktigt för att fasaden ska hålla sig vacker och funktionell. Smuts, beläggningar och flagnad färg kan leda till sprickor och slitage vilket i sin tur kan skapa läckage och vattenskador. Därför är det en god idé att låta vår professionella firma måla om, reparera eller putsa din fasad med jämna mellanrum. En nyrenoverad fasad ger hela byggnaden ett lyft och ökar fastighetsvärdet. Ibland kan det även vara nödvändigt att renovera fasaden av säkerhetsskäl. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?