Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Kävlinge, Skåne

Med oss är inget jobb för stort eller för litet och du väljer själv hur stor plats som vi ska ta i ditt projekt. Till oss kan du vända dig om du är i behov av totalentreprenad i egen regi, men vi kan också anlitas som extra hjälp när du vill renovera fasaden på egen hand i Skåne.

Fasadrenovering

Vi utför allt inom renovering av trä- & tegelfasader i Skåne med omnejd. Vi erbjuder totalentreprenad.

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Kävling, Skåne!

Vi är en lokal byggfirma som arbetar i Kävlinge, Gryet, Stora Harringe, Kullen, Västra Hoby, Lilla Harrie, Furulund, Lackalänga och Dösjebro, såväl som i Löddeköppinge och Lund.

Professionella hantverkare med servicekänsla

Det finns många bra och professionella byggfirmor i Sverige, men vill du vara säker på att du får de bästa hantverkarna i branschen är det vår byggfirma i Kävlinge som du ska använda dig av. Vi erbjuder inte bara fasadrenovering, utan kan också hjälpa dig med fasadmålning såväl som fasadputs. Med oss får du:

  • Professionella hantverkare
  • Fasadrenovering, fasadmålning, fasadputs
  • Totalentreprenad i egen regi
  • Många års erfarenhet av branschen
  • ROT-avdrag

Kontakta oss för en gratis offert

En fasadrenovering är oftast ett mycket omfattande projekt och därför faller det sig naturligt att vilja veta hur mycket arbetet kommer att gå på. Det enklaste sättet för oss att ge dig ett korrekt svar är genom att först komma ut på ett personligt platsbesök. När vi är på plats kan vi förstå dina behov bättre, samtidigt som vi får koll på fastighetens förutsättningar. Alla våra offerter är helt gratis!

Sänk kostnaderna med ROT-avdraget

Om du anlitar oss som privatperson kan du använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader. ROT-avdraget ger dig en 30 % reducering på den totala arbetskostnaden. Vi sköter all kontakt som krävs med Skatteverket och det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka. Den faktura du får efter avslutat uppdrag är redan reducerad och klar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?