Fasadföretag.se

Fasadrenovering i Kungälv & Jörlanda

Ifall du letar efter ett företag du kan anlita för att utföra fasadrenovering i Kungälv med omnejd har du kommit till rätt plats.

Renovera Fasad

Fasadrenovering är något många kan tycka känns lite komplicerat. Därför finns vi här för dig för att underlätta processen så mycket som möjligt.

Putsa Fasad

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Måla Husfasad

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Kungälv, Jörlanda & Göteborg

Om du behöver professionell assistans med en fasadrenovering i Kungälv med omnejd - tveka inte att höra av dig! Vi verkar bland annat i Rollsbo, Munkegärde, Ängegärde, Dössebackka, Diseröd, Arrtorp, Tunge, Bohus, Surte, Mysterna, Ingebäck och Kode.

Fasadrenovering

Att renovera fasader är vår expertis. Vi har renoverat fasader under många år och har många skickliga hantverkare ombord som har erfarenhet av många olika typer av fasadrenoveringar.

Fasadputsning

Om det är dags att genomföra en fasadputsning ställer vi gärna upp och hjälper dig med det. Vi garanterar ett snyggt och hållbart resultat som möter dina förväntningar.

Fasadmålning

Vi erbjuder fasadmålning oavsett hur litet eller stort arbete du behöver hjälp med. Fasadmålning kan vara tidskrävande men med hjälp av våra skickliga hantverkare är det gjort på ett nafs.

Effektiv fasadrenovering

Vi förstår att det inte är så roligt att ha en fasadfirma som arbetar på din fasad under lång tid. Trots att vi försöker arbeta tyst och störa så lite som möjligt förstår vi att det kan bli besvärligt, speciellt för privatpersoner. Därför månar vi om att arbeta så effektivt som möjligt när vi utför fasadrenoveringar – utan att det ska gå ut över kvalitén.

Kontakta oss idag

Tveka inte att ta kontakt med oss om du har några frågor eller vill ha en offert för din fasadrenovering. Vi ser fram emot att höra från dig och att hjälpa dig skapa fasaden du vill ha.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?