Fasadföretag.se

Fasadrenovering i Kungsbacka

Letar du efter en fasadfirma i Kungsbacka som kan hjälpa dig renovera din fasad? Sluta leta, du har kommit helt rätt! Då vi är en etablerad fasadfirma med många års erfarenhet inom fasadrenovering i bagaget kan vi hjälpa dig med alla behov du kan ha gällande din fasad. 

Renovera Fasad

Vi utför komplett fasadrenovering inklusive fasadmålning och fasadputsning - alltid av högsta kvalité.

Putsa Fasad

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Måla Husfasad

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Kungsbacka, Halland & Göteborg med omnejd!

Vi utför alla typer av fasadrenoveringar i Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär m.m.

Fasadrenovering

Vi erbjuder helhetslösningar för dig som vill anlita en pålitlig firma för att renovera din fasad. Fasaden är viktig för att hålla ditt hus i gott skick och skydda mot väder och vind. Med hjälp av oss kan du säkerställa att din fasad renoveras på rätt sätt och att resultatet blir både snyggt och hållbart.

Fasadputsning

En putsad fasad har många fördelar. Våra hantverkare har putsat många fasader genom åren och hjälper dig gärna för att säkerställa att jobbet blir gjort på rätt sätt samt att du blir nöjd med resultatet.

Fasadmålning

Att måla om fasaden kan vara bra att göra med jämna mellanrum för att skydda fasaden och byggnaden. Oavsett hur stor eller liten fasad du har kan våra proffsiga målare hjälpa dig skapa ett fläckfritt resultat.

Fasadarbeten i Kungsbacka med omnejd

Vi är baserade i Kungsbacka men utför fasadarbeten i många närliggande orter, bland annat Halland, Göteborg, Billdal, Onsala, Strannegård, Finnagården, Stödahuvud, Gottskär, Fjärskogen, Forsbäck, Kolla, Inlag, Hammerö, Tölö Socken, Lundkärr och Voxlöv.

Låt oss piffa upp din fasad!

Vi har arbetat med att renovera fasader i Kungsbacka med omnejd under många år och har genom åren samlat på oss en lista med många nöjda kunder. Vi prioriterar alltid kundens önskemål och gör allt vi kan för att leverera ett högkvalitativt resultat.

Renovering enligt dina förväntningar

Vi värnar om våra kunder och låter därför alltid våra kunder komma med egna synpunkter och tankar när vi utför fasadrenovering. Vi vill att du ska bli nöjd och slutför inte arbetet förrän det är uppnått.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?