Fasadföretag.se

Fasadrenovering i Lerum & Floda

Om du som äger en fastighet i Lerum och Floda letar efter en pålitlig fasadfirma som kan renovera din fasad enligt dina förutsättningar är vi rätt firma för jobbet. Vi har renoverat många fasader genom åren, stora som små, och kan erbjuda dig en skräddarsydd fasadrenovering utifrån dina önskemål.

Renovera Fasad

Hos oss hittar du gedigen kunskap kring alla olika typer av fasadrenoveringar.

Putsa Fasad

En del av tjänsterna vi erbjuder inom fasadrenovering innefattar fasadputsning. Kontakta oss om du funderar på att putsa din fasad.

Måla Husfasad

Våra målare är proffs på det de gör och kan måla om din fasad på ett nafs samtidigt som resultatet alltid blir perfekt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Lerum, Floda & Göteborg!

Vi utför alla typer av fasadrenoveringar i Aspenäs, Stenkullen, Drängsered, Uddared, Stamsjö, Aspen, Häcken och Lindskogen.

Fasadrenovering

Är det någonting du kan lita på att vi kan utföra professionellt och snyggt så är det fasadrenovering. Faktum är att det är vi experter på. Alla våra hantverkare är skickliga och erfarna och har många lyckade fasadrenoveringar i bagaget.

Fasadputsning

Om du vill utföra fasadputsning på din fasad är det bäst att ta hjälp av en professionell fasadfirma för oss för att säkerställa ett bra resultat. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer!

Fasadmålning

Om du går i tankarna att måla om din fasad kan du spara mycket tid och energi på att anlita oss för jobbet. Vi arbetar snabbt, noggrant och säkerställer att du får dina behov mötta till fullo.

En fasadfirma du kan lita på

Vi förstår att det är ett stort beslut att anlita en firma för att renovera din fasad. Därför vill vi göra det vi kan för att du som kund ska känna dig trygg och bekväm med att överlåta din fasad i våra kompetenta händer. Därför går vi gärna igenom projektet tillsammans med dig och uppdaterar dig allteftersom renovering fortgår.

En offert från en fräsch fasad

Oavsett om du har frågor, vill diskutera dina renoveringsbehov eller om du vill ha en offert är du välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?