Fasadföretag.se

Fasadrenovering i Mölnlycke & Pixbo

Varmt välkommen till oss – din fasadfirma i Mölnlycke och Pixbo. Vi finns här för dig som är fastighetsägare, bostadsrättsförening, företag eller privatperson och behöver hjälp med att renovera din fasad

Renovera Fasad

Vi arbetar effektivt, noggrant och arbetar hårt för att hålla en god kundrelation i varje arbete vi utför.

Putsa Fasad

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Måla Husfasad

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Mölnlycke, Pixbo & Göteborg!

Vår fasadfirma verkar utifrån Mölnlycke och Pixbo men vi arbetar även i närliggande orter, så som Lindome, Bifrost, Hills, Kvarnbyn, Bosgården, Toltorpsdalen, Krokslätt, Stallbacken, Kållered, Tulebo, Livered, Skäggered, Åby och Stensjön.

Fasadrenovering

Vi erbjuder fasadrenovering av högsta kvalitet till våra kunder. Våra kunniga hantverkare med lång erfarenhet i branschen kan hjälpa dig med alla dina fasadrenoveringsbehov, oavsett om du har en fasad av puts, trä eller tegel.

Fasadputsning

Om du är i behov av att putsa din fasad kan vi hjälpa dig ge din fasad ett vackert och hållbart yttre. Förutom att det kan vara snyggt att pusta en fasad ger det dessutom ett skyddande lager som hjälper till att hålla upp konstruktionen.

Fasadmålning

Vi erbjuder kvalitativ fasadmålning med ett fläckfritt resultat. Våra hantverkare är experter inom sitt område och kan hjälpa dig få en fasad som kommer imponera på grannarna.

Miljö och säkerhet

När du anlitar oss för din nästa fasadrenovering vill vi att du ska känna att du gjorde ett bra val utifrån ett miljö- och säkerhetsperspektiv. Därför använder vi maskiner och utrustning som minimerar dammutsläpp när vi renoverar fasader. Säkerhet är självklart en hög prioritet för oss då vi månar om våra hantverkare och ni som kan tänkas vistas i eller omkring fasaden vi renoverar.

Kontakta oss idag

Varmt välkommen att kontakta oss – din lokala fasadfirma i Mölnlycke och Pixbo – om du har några frågor eller vill ha en kostnadsfri offert. Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar och hur en fasadrenovering kan se ut för oss utifrån dina behov.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?