Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Sjöbo, Skåne

Att renovera fasader är något som vi är experter på och vi hjälper både privatpersoner, företagare, fastighetsägare och BRF med alla typer av fasadrenoveringsarbeten i Sjöbo.

Fasadrenovering

Vi utför allt inom renovering av trä- & tegelfasader i Skåne med omnejd. Vi erbjuder totalentreprenad.

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Sjöbo, Skåne!

Bor du i Grimstofta, Tolånga, Omma, Ilstorp, Björka, Kumlatofta, Röddinge, Vanstad, Eggelastad, Näsby, Klamby, Sövde, Blentarp, Veberöd, Lövestad, Vollsjö, Bjärsjölagård, Tomelilla eller Harlösa?

En byggfirma för alla kundgrupper i Skåne

Vi är mycket stolta över den långa och gedigna kunskap vi har inom branschen och känner oss säkra på att vi kan garantera ett bra resultat. När du väljer vår byggfirma för fasadrenovering i Sjöbo får du utbildade hantverkare med många års erfarenhet av branschen, behöriga VVS-montörer och skickliga elektriker om du anlitar oss för totalentreprenad.

Fasadrenovering på dina villkor

Vårt mål är att du som kund alltid ska bli nöjd med din fasadrenovering och därför är det extra viktigt att vi lyssnar på dina idéer, tankar, önskemål och behov. Hos oss är det du som kund som bestämmer hur fasadrenoveringen ska se ut och vilket slutresultat som du vill ha. Vi kommer naturligtvis med förslag och vägledning där det behövs, för att du ska få en fasad som håller länge, är snygg och är fackmannamässigt renoverad.

Renovering med fokus på miljön

Med vår byggfirma bakom dig kan du känna dig säker på att du har gjort ett bra val – inte bara för dig och för din villa eller fastighet, utan även för miljö och plånbok. Vi har ett mycket stort och bra kontaktnät av duktiga samarbetspartners, såväl som stadiga leverantörer som säkerställer material av högsta kvalitet. Kontakta oss för att boka in ett första platsbesök eller för att veta mer om hur vi arbetar.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?