Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Veberöd, Skåne

Det finns två delar av ditt hus som kommer att vara extra utsatta för väder och vind – ditt tak och husets fasad. Därför är det viktigt att du ser över fasaden med jämna mellanrum och säkerställer att den är hel. 

Fasadrenovering

Om fasaden är trasig, har sprickor eller behöver renoveras kan du kontakta vår byggfirma i Veberöd.

Fasadputsning

Vi hjälper dig med fasadrenovering såväl som fasadputs och fasadknackning.

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Veberöd, Skåne!

Vi åtar oss uppdrag inom Odarslöv, Hardeberga, Sjöstorp, Bjällerup, Klostergården, Bergströmshusen och Flackarp.

Din lokala byggfirma i Skåne

När det är dags att välja byggfirma för fasadrenoveringen rekommenderar vi dig att välja en som ligger så lokalt som möjligt. Med vår lokala byggfirma i Veberöd kan du vara säker på att få snabb service när du behöver. Du hittar oss även i Lund, Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad, Värpinge, Stora Råby, Vallkärra, Fjelle, Stångby, Odarslöv, Hardeberga, Sjöstorp, Bjällerup, Klostergården, Bergströmshusen och Flackarp.

Fasadrenovering med ROT-avdrag

Anlitar du oss som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget för att på så sätt minska dina kostnader. ROT-avdraget ger dig sammanlagt 50.000 kronor om året att använda för bland annat fasadrenovering och fasadreparationer. Du kan även använda det på många andra tjänster vi erbjuder, t.ex. fasadmålning eller fasadputs. Det enda som krävs är att du ger oss ditt personnummer i samband med bokning, så sköter vi resterande kontakt med Skatteverket.

Boka fasadrenovering med professionella hantverkare

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg med valet av byggfirma. Därför garanterar vi dig ett bra och fackmannamässigt resultat, där alla arbeten avslutas med en opartisk besiktning. Vi har även en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av. Med vår garanti kan du vara säker på att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet. Skulle det vara något du anmärker på i efterhand kan du alltid kontakta oss för att boka in en ny tid.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?