Fasadföretag.se

Dagas att se över din tegelfasad?

Att renovera en tegelfasad är avgörande för att bevara dess skönhet och integritet över tid. En tegelfasad är vacker och hållbar, men med åren kan den behöva lite extra omsorg för att se lika strålande ut som den gjorde från början.

Låt oss ta dig genom vår professionella process för att återställa och förnya din tegelfasad:

Fasad & Foginspektion

En noggrann inspektion görs för att bedöma fogarnas skick, då slitna eller skadade fogar är det första synliga tecknet på att en tegelfasad behöver renoveras. Fogarna bör vara täta för att avleda vatten och fukt från fasaden och skydda den från eventuella skador.

Fogreparation och Rengöring

Efter att fogarna har utvärderats och behovet av reparation identifierats, ersätts slitna och skadade fogar. Fasaden rengörs noggrant för att avlägsna smuts, alger och mossbildning, vilket förbereder ytan för kommande renoveringsarbete.

Fasadmålning eller Ytbehandling

Efter rengöring kan en fräsch fasadmålning eller annan önskad ytbehandling appliceras för att förnya tegelytan och skydda den från framtida skador. Färgvalet och ytan kan anpassas efter din personliga smak och fastighetens stil.

Kvalitetskontroll

Vår erfarna och kunniga personal säkerställer att renoveringsarbetet utförs på ett professionellt sätt och att höga kvalitetsstandarder upprätthålls för att garantera långvariga resultat.

 

När din tegelfasad börjar visa tecken på åldrande och slitna fogar, är det dags att överväga en tegelfasadrenovering. Kostnad för att renovera en tegelfasad variera beroende teglets skick, om byggställning behövs och storleken på huset. Kontakt oss om du ska renovera din tegelfasad så ser vi över just din fasad och du får en skräddarsydd offert.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas
Samordnare

Telefon: 076-726 60 76
offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?