Fasadföretag.se

Hur går en fasadmålning till?

Vår expertis sträcker sig till att inte bara byta ut eller isolera fasader, utan även att ge dem nytt liv genom fasadmålning. Här är en översikt över vår process när det kommer till fasadmålning.

Våra steg vid fasadmålning

Inspektion

Våra erfarna målare inspekterar noggrant fasaden för att identifiera skador och förbereda ytan genom rengöring och eventuell reparation.

Färg- och Designrådgivning

Vi erbjuder rådgivning kring färgval och design, hjälper dig att välja rätt nyanser som kompletterar din fastighets arkitektur och omgivning.

Grundlig Rengöring och Reparation

Fasaden tvättas och eventuella skador eller ojämnheter repareras noggrant för att säkerställa en jämn och vacker färgapplikation.

Korrekt Färgval och Applicering

Vi använder högkvalitativa färgprodukter och applicerar dem med precision för att säkerställa att färgen är jämnt täckt och att den håller länge.

Kontroll och Slutlig Touch

Efter färgapplicering genomför vi en sista kontroll för att säkerställa att resultatet är tillfredsställande och av högsta kvalitet. Eventuella justeringar görs för att garantera perfektion.

Kontakta oss för din fasadmålning 

Ge ditt hem en fräsch och inbjudande fasad med vår professionella fasadmålningstjänst. Kostnad för att måla om sin fasad kan variera en del beroende på val av färg och hur stort huset är, kontakta oss så diskuterar vi ditt projekt och vi har alltid kostnadsfri offert på fasadmålning.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Nicklas
Samordnare

Telefon: 076-726 60 76
offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?