Fasadföretag.se

Fasadputs i Karlskoga, Kristinehamn & Degerfors, Värmland

Letar du efter en kunnig och behörig fasadfirma med lång erfarenhet av att måla, putsa, tvätta och renovera olika sorters fasader? Hör av dig till oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt platsbesök. Vi skickar alltid ett gratis prisförslag för våra tjänster.

Renovera Tegelfasad

Vi utför mindre lagningar såväl som större renoveringsarbeten på alla sorters fasader.

Putsning av Fasader

Hör av dig till oss för att boka ett gratis rådgivningsmöte med någon av våra trevliga fasadexperter.

Tvätta & Måla Hus

Vi tvättar fasaden innan vi målar om den med miljövänlig fasadfärg.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Fasadputsning i Karlskoga, Kristinehamn & Degerfors

Hör av dig till oss så sätter vi igång! Vi utför både stora och små uppdrag runtom i Värmland.

Välkommen till Värmlands bästa fasadentreprenör

Vi är en lokal byggfirma med många års lyckade fasadrenoveringar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Vi är verksamma i stora delar av Värmland, till exempel i Karlskoga, Kristinehamn, Degerfors, Värmland, Bregården, Aggerud, Skranta, Bofors, Sandviken, Rosendal, Bråten, Linnebäck, Blinäs, Jannelund, Strömtorp, Skogskärr, Broängen-Södermalm, Karlsholm-Smedby, Hjälmarsnäs och Björneborg. Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Etablerad fasadfirma som möter kundernas krav

Vårt erfarna team består av noggranna och skickliga fasadexperter, murare och hantverkare som alltid gör sitt bästa för att möta kunders krav och överträffa förväntningarna. Du kan anlita oss för ett stort antal fasadtjänster, bland annat:

 • Renovera fasad
 • Putsning
 • Renovera & reparera tegelfasader
 • Fasadmålning
 • Byta fasad
 • Putsning av socklar
 • Blästring
 • Skorstensrenovering
 • Tilläggsisolering
 • Renovering av husgrund
 • Murningsarbeten
 • Isolering källarväggar
 • Murning av väggar & husstomme i leca eller betong

Ge byggnaden bättre skydd med en renoverad fasad

Att renovera fasaden är en viktig och långsiktig investering som du inte bör skjuta upp. Om underhållet sker i tid kan du undvika större problem med fuktskador. En renoverad fasad minskar risken för sprickor och skador vilket bidrar till ökad livslängd för fasaden och fastigheten i övrigt. En fräsch fasad ger dessutom byggnaden ett estetiskt lyft och ökar fastighetsvärdet. Vi använder oss av miljövänliga och effektiva metoder och material när vi renoverar tegelfasader, putsfasader och andra typer av fasader.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?