Fasadföretag.se

Fasadputs, Renovering & Murning i Kumla & Hallsberg, Närke

Börjar det bli dags att fräscha upp fasaden? Vår certifierade och noggranna fasad- och renoveringsfirma har gedigen erfarenhet av lyckade renoveringar åt privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Kumla och Hallsberg.

Fasadrenovering

Vi renoverar tegelfasader, putsfasader, stenfasader och träfasader.

Fasadputsning

Vi använder miljövänliga och effektiva metoder när vi putsar fasader.

Tvätt, Målning & Isolering

Vi förbättrar fastigheten både utvändigt och invändigt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Fasadputsning & Murningarbeten i Kumla & Hallsberg, Närke

Kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag!

Totalentreprenör med mångårig expertis

Vår byggfirma har lång erfarenhet av att putsa, laga, måla och renovera tegelfasader och putsfasader. Vi är noggranna, kommer i tid och prioriterar säkerhet först. Vi har kunskapen, erfarenheten och verktygen som krävs för att genomföra lyckade renoveringsarbeten enligt våra kunders önskemål. Vårt verksamhetsområde inkluderar Kumla, Hallsberg, Närke, Örebro, Södra Via, Örsta, Hagaby, Södra Mos, Brånsta, Hällabrottet, Åbytorp, Blacksta, Norra Sanna, Långängen, Rösavi, Östansjö, Brändåsen, Sköllersta och Mosås.

Våra tjänster inom fasadrenovering & murning

Vi erbjuder ett stort antal olika tjänster för villor, radhus, hyreshus, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader:

 • Fasadrenovering
 • Fasadmålning
 • Putsning
 • Renovera & reparera tegelfasader
 • Blästring
 • Putsning av socklar
 • Skorstensrenovering
 • Murningsarbeten
 • Tilläggsisolering
 • Isolering & renovering av husgrund
 • Isolering av väggar inomhus
 • Isolering av källare
 • Murning av väggar & husstomme i leca eller betong

Öka fasadens livslängd med rätt underhåll

Fasaden är fastighetens ansikte och en nyrenoverad fasad ger hela byggnaden ett lyft. En hel och ren fasad skyddar dessutom byggnaden mot yttre påfrestningar, till exempel kyla, regn och vind. Även om tegelfasader och putsfasader är mycket slitstarka är det viktigt att de underhålls med jämna mellanrum för att upptäcka sprickor och slitage på fogarna i tid. På så sätt kan större och mer kostsamma skador undvikas.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?