Fasadföretag.se

Fasadputs, Renovering & Murning i Nora & Lindesberg, Närke

Välkommen till din lokala fasadfirma i Nora & Lindesborg! Under våra många år i fasad- och byggbranschen har utfört många lyckade fasadrenoveringar åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, privatpersoner och företag i Närke. 

Renovera Fasad

Vi reparerar alla sorters fasader, inklusive putsfasader och tegelfasader.

Fasadputsning

Med vår effektiva fasadputs blir din fasad blir som ny.

Tvätta & Måla Hus

Vi putsar fasader på alla typer av fastigheter.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Fasadputsning & Murningarbeten i Nora & Lindesberg, Närke

Hos oss får du alltid en kostnadsfri offert.

Kundnära fasadentreprenör i Närke

Vi jobbar nära våra kunder för att kunna erbjuda marknadens bästa service och fasadtjänster. Vi prioriterar noggrannhet, punktlighet och säkerhet. Vi använder oss av effektiva och miljövänliga metoder som ger fasader med lång hållbarhet. Vårt verksamhetsområde omfattar många orter i Närke, bland annat Nora, Lindesberg, Närke, Knutsberg, Västra Sund, Gyttorp, Ås, Skofttorp, Striberg, Järle, Skrymtarboda, Stackerud, Skottbackarna,  Dalkarlshyttan, Torphyttan, Björkhyttan, Askersund, Björka och Västra Öskevik.

När är det dags att renovera fasaden?

Funderar du om det är dags att boka en fasadrenovering? Vi förstår att det kan vara svårt att själv avgöra om fasaden behöver målas om, tvättas, repareras eller putsas. Oroa dig inte, vi hjälper dig. Boka ett kostnadsfritt platsbesök med oss eller börja med att leta efter nedanstående tecken på att det är dags att renovera fasaden:

  • Har fasaden skador, sprickor, fuktskador eller mögel?
  • Har färgen börjat flagna?
  • Har tegelfasadens glans försvunnit?
  • Har du problem med fukt och kyla?

Brett utbud av tjänster för din fasad

Hos oss kan du få snabb och pålitlig hjälp med fasadarbeten och murning. Vid större projekt erbjuder vi totalentreprenad i egen regi. Vårt stora utbud av tjänster inkluderar alltifrån fasadrenovering, fasadmålning, fasadbyte, puts, lagning av tegelfasad, blästring och skorstensrenovering. Vi finns även tillgängliga för olika isoleringstjänster, inklusive isolering och renovering av husgrund, väggar inomhus och källarväggar. Vi utför ett stort antal olika murningsarbeten, bland annat murning av väggar & husstomme i leca, betong eller lättbetong.

Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?