Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Båstad & Skåne

Letar du efter ett företag som kan hjälpa dig med din fasadrenovering i Båstad och Skåne? Då har du kommit helt rätt. Med vår lokala byggfirma kan du få hjälp med kompletta fasadrenoveringar såväl som enklare reparationer i Skåne län.

Fasadrenovering

Vi utför allt inom renovering av trä- & tegelfasader i Skåne med omnejd. Vi erbjuder totalentreprenad.

Fasadputsning

Vi kan också erbjuda dig professionell fasadmålning som ger ett snyggt och hållbart resultat.

Fasadmålning

Såväl som fasadmålning för fastigheter och villor. Hör av dig till oss så hjälper vi dig att få ut en gratis offert på arbetet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Båstad, Skåne!

Vi åtar oss uppdrag i Karstorp, Malen, Boarp, Laholm, Vlberga, Ränneslöv, Smedjeån, Melby, Baråkra, Magnarp, Vejby, Försjöv, Torekov, Petersberg & Hässlöv.

Helhetslösningar som passar alla

Vi vill att det ska vara så enkelt för dig som möjligt att anlita oss för fasadrenovering. Därför har vi tagit fram ett flertal helhetslösningar som passar de allra flesta. Skulle det vara så att ingen av våra alternativ passar din fastighet eller dina behov, så ser vi till att skräddarsy istället. Våra duktiga och kompetenta hantverkare har många års erfarenhet av branschen och säkerställer att du får ett snyggt resultat varje gång. Naturligtvis lämnar vi även garanti på arbetet, så att du alltid kan känna att du blir helt nöjd.

Hör av dig för en gratis offert

Vill du veta hur mycket din fasadrenovering kommer att gå på? Då är du inte ensam. Inför en fasadrenovering är det många som vill kunna ta fram en budget och då är en offert A och O. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal. Vi bokar då in ett första platsbesök med dig, där en arbetsledare eller hantverkare får möjlighet att titta på din fasad och se vad som behöver göras. Därför åker vi tillbaka till kontoret och sätter ihop offerten åt dig.

Professionell fasadrenovering för alla kundgrupper

Oavsett om du är privatperson, företagare, BRF eller fastighetsägare är du välkommen att höra av dig till oss. Att renovera fastigheter är något som vi är experter på och vi ser till att ta fram en skräddarsydd lösning utifrån just dina behov. Du hittar oss i Skåne, Båstad, Karstorp, Malen, Boarp, Laholm, Vlberga, Ränneslöv, Smedjeån, Melby, Baråkra, Magnarp, Vejby, Försjöv, Torekov, Petersberg och Hässlöv.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?