Fasadföretag.se

Fasadfirma i Skåne

Är du på jakt efter Skånes bästa fasadfirma? Då har du kommit helt rätt. Vårt team består av behöriga och skickliga fasadexperter med över 15 års branscherfarenhet. Vi brinner för att förverkliga våra kunders visioner och uppfylla deras önskemål. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och fri offert.

Renovera Fasaden

Vi är en totalentreprenör som utföra hela fasadrenoveringen som projektledare.

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar!

Renovera Tegelfasad

Våra professionella murare kan hjälpa dig renovera din tegelfasad eller tegelmur!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Allt inom Fasadrenovering i Skåne

Våra skickliga och certifierade hantverkare ordnar din fasad

Kundnära fasadexperter i Skåne

Under våra år i branschen har vi utfört lyckade fasadrenoveringar, nybyggnader, fasadputsningar, fasadbyten och fasadmålningar åt många nöjda kunder i Skåne. Vi anlitas av alla kundgrupper, inklusive företag, privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi jobbar nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen med noggrannhet och punktlighet i: Hässleholm, Landskrona, Ystad, Svedala, Skanör & Falsterbo i Vellinge, Höganäs, Skurup, Trelleborg, Kristianstad, Bjärred & Lomma, Lund, Malmö, Veberöd, Sjöbo, Kävlinge, Eslöv, Åhus, Staffanstorp, Anderslöv, Höör, Hörby, Båstad, Tomelilla, Örkelljunga & Halmstad.

Är det dags att boka en fasadrenovering?

Det kan vara svårt att veta när det är dags att boka en fasadrenovering. Ju tidigare desto bättre brukar vara det generella rådet gällande fasadrenoveringar. Genom att laga små sprickor och ta bort beläggningar i tid minskar du risken för större skador och läckage som kostar mycket mer att åtgärda. Vi rekommenderar alltid att boka en kostnadsfri konsultation med våra fasadexperter eller ett platsbesök där vi kan inspektera fasadens befintliga skick. Därefter återkommer vi alltid med ett skräddarsytt lösningsförslag. Många av våra kunder bokar även en professionell fasadrenovering inför en visning eller försäljning för att öka fastighetsvärdet.

Sänk energikostnaderna med en ny fasad

Att renovera fasaden har många fördelar. Dels blir hela byggnaden vackrare, men det kan även ge ett behagligare inomhusklimat. En renoverad fasad med tilläggsisolering kan minska uppvärmningskostnaderna. Vi använder oss alltid av energieffektiva och miljövänliga material som ger fasader som är både estetiskt vackra och energivänliga. Kontakta oss idag för ett gratis prisförslag!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?