Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Höör & Hörby, Skåne

Behöver du byta ut en träpanel på din fasad? Är det en större del av fasaden som har börjat ruttna eller har putsen kanske ramlat av? Oavsett om det är en träfasad som du har eller en putsad fasad kan vi hjälpa dig att restaurera fasaden och få den att se ut som ny igen. Du hittar vår byggfirma i Höör & Hörby.

Fasadrenovering

Serviceinriktade hantverkare med mångårig erfarenhet av branschen inom renovering av fasad.

Fasadputsning

Vårt mål är att du som kund alltid ska bli nöjd med din putsning och därför är det extra viktigt att vi lyssnar dina behov.

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Höör & Hörby, Skåne!

Vi finns tillgängliga för dig i Fogdaröd, Holma, Ekastiga, Maglasäte, Ludvigsborg, Bondemölla, Munkarp, Södra Rörum, Ageröd, Stockamöllan, Hörby och Eslöv.

Anlita oss när det är dags för fasadrenovering

Att renovera fasaden är något som alla fastighetsägare och husägare behöver göra emellanåt. Det är viktigt att inte låta det gå alldeles för lång tid mellan gångerna, för att minska risken för att fasaden får omfattande skador som blir både svårare och dyrare att reparera i Skåne.

Med vår byggfirma bakom dig får du:

  • Fasadrenovering för träpanel
  • Fasadrenovering för puts
  • Fasadmålning
  • Renovering för boendefastighet, kommersiella fastigheter och villa
  • ROT-avdrag med 30 % reducering
  • Alla kundgrupper – företag, privatperson och fastighetsägare

100 % nöjd kundgaranti

Visste du att vi har en 100 % nöjd kundgaranti som du kan luta dig mot om det skulle vara så att du inte är nöjd med resultatet? Med vår kundgaranti kan du känna dig säker på att du alltid kommer vara helt nöjd innan vi lämnar arbetsplatsen. Skulle det vara något som du upplever är fel eller som inte känns rätt är det bara att du säger till oss. Om vi är kvar på plats ser vi till att åtgärda problemet direkt. Annars bokar vi in en ny dag och tid där vi kan komma ut till dig igen!

Totalentreprenad för din renovering

Ska du renovera din villa och bygga om badrum och kök? Då kan det vara en god idé att anlita en byggfirma med totalentreprenad och passa på att göra en komplett fasadrenovering på en och samma gång. Vi utför både fasadrenoveringar såväl som fasadmålning, beroende på vad just ditt hus eller din fastighet är i behov av. Kontakta oss så bokar vi in ett gratis platsbesök så att du kan få ut en kostnadsfri offert så snabbt som möjligt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?