Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Kristianstad, Skåne

Välkommen till vårt etablerade fasadföretag i Kristianstad! Vi fixar alla dina fasadbehov, oavsett om det gäller fasadrenovering, fasadputsning eller fasadmålning. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till privatkunder, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Fasadrenovering

Vi utför allt inom renovering av trä- & tegelfasader i Skåne med omnejd. Vi erbjuder totalentreprenad.

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Kristianstad, Skåne!

Vi åtar oss uppdrag inom Palestina, Hammar, Hammarslund, Långebro, Vilan, Öllsjö, Vä, Nosaby, Gamlegården-Näsby, Fjälklinge, Färlöv, Vinnö m.m.

Fasadrenovering med den bästa tänkbara lösningen för dig!

När du väljer oss för din fasadrenovering kan du förvänta dig mer än bara ett nytt utseende på din fastighet. Vi erbjuder en omfattande och pålitlig lösning för att förbättra din fasadens hållbarhet och estetik. Vårt team av erfarna hantverkare är dedikerade att leverera det bästa resultatet och säkerställa att varje projekt utförs med omsorg och skicklighet i Skåne.

Då behöver din fasad lite extra kärlek

Det finns en mängd olika motiv bakom beslutet att genomföra en fasadputsrenovering. Vår omfattande erfarenhet inom fasadrenovering i Kristianstad gör oss medvetna om att skälen till att renovera en putsad fasad kan variera avsevärt. Anledningen till att någon väljer att investera i en fasadrenovering kan exempelvis vara att förnya boendemiljön. För vissa kan det räcka med fasadmålning med en ny färg på husfasaden för att uppfylla det. Emellertid är det vanligtvis på grund av ett faktiskt renoveringsbehov som åtgärder behöver vidtas för fasaden. Om du befinner dig i behov av assistans för att renovera den yttre husfasaden så har vi på vår plattform information rörande fasadrenovering samt de hantverkstjänster som är nödvändiga för ditt specifika projekt.

Får du ändra din fasad? Vi vet

Vid övervägande av att ändra färg på fasaden under en fasadrenovering är det viktigt att ha vissa faktorer i åtanke. Den nya färgen bör harmonisera med byggnadens arkitektur och övergripande stil, och den bör även komplettera den omgivande miljön. Det är vanligtvis önskvärt att fasaden inte sticker ut alltför mycket från omgivningen. När en fasadrenovering genomförs på en äldre byggnad med kulturhistoriskt värde är det oftast begränsat när det kommer till att ändra färg eller göra förändringar i fasadens ytskiktsputs. Det är alltid rekommenderat att kolla om det krävs bygglov för eventuella förändringar som du planerar att göra på fasadputsen. Vi har stenkoll på vilka regler som gäller!

Områden vi är verksamma i

 Oavsett om du har en villa, ett företag eller en fastighet, är vi redo att ge din fasad den uppmärksamhet den förtjänar. Välj oss för din fasadrenovering, fasadputsning eller fasadmålning och upplev enastående resultat. Vi är det erfarna och pålitliga företaget som sätter dina behov främst. Kontakta oss idag för en kostnadsfri kkonsultation.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?