Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Lund, Skåne

Har du ett hus som behöver nytt liv, en fräschare look eller helt enkelt en omsorgsfull uppfräschning runt Lund? Då har du kommit till rätt ställe.

Fasadrenovering

Vår välrenommerade fasadfirma i Lund är din partner för allt som rör fasadrenovering, fasadputsning och fasadmålning.

Fasadputsning

Vi är experter inom området och har en lång historia av att leverera högkvalitativa resultat till såväl privatkunder, företag, BRF:er och fastighetsägare.

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Lund, Skåne!

Vi åtar oss uppdrag i Veberöd, Lund, Östra Torns By, Nöden, Klosters Fasad, Värpinge, Stora Råby, Vallkärra, Fjelle, Stångby, Odarslöv, Hardeberga, Sjöstorp m.m.

Fasadrenovering – Mer än bara ytskydd

En fasadrenovering är inte bara estetiskt tilltalande; det är också en viktig investering för ditt hem eller fastighet. Vårt erfarna team är specialiserat på att återställa och förstärka fasaders struktur och utseende. Med vår gedigna erfarenhet vet vi när och hur en fasad behöver renoveras, målas om eller helt bytas ut. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för alla typer av fastigheter, från villor till bostadsrättsföreningar och kommersiella fastigheter.

Vad vi gör för din fasad!

Fasadrenovering är ett brett begrepp som innefattar olika tjänster. Läs mer om ett par av dem nedan.

Fasadputsning som återger glansen

Fasadputsning är en konstform som kräver både skicklighet och tålamod. Vårt team av kunniga yrkespersoner behärskar denna konst till perfektion. Med precision och omsorg applicerar vi det perfekta skiktet av puts på din fasad. Resultatet? En fräsch yta som inte bara skyddar ditt hus från väder och vind, utan också ger det den efterlängtade charmen och karaktären.

Fasadmålning – Mer än bara färg på väggen

Det är fantastiskt vad en nymålad fasad kan göra för att lyfta hela fastighetens utseende. Men det handlar inte bara om färgen. Vår noggranna förberedelse, högkvalitativa färgprodukter och skickliga målningsteam ser till att resultatet inte bara är vackert, utan också hållbart över tid.

Ditt val för fasadrenovering i Lund och närliggande områden

Oavsett om du bor i Veberöd, Östra Torns By, Klosters Fasad eller något annat område i närheten av Lund så är vi här för dig i Skåne. Vårt företag har stått som en tillförlitlig partner för många fastighetsägare och hemägare i dessa områden och vi ser fram emot att hjälpa även dig. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss tillsammans återställa din fasad till sin forna glans!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?