Fasadföretag.se

Renovera Fasad i Staffanstorp, Skåne

Har du en fastighet, företag eller privat villa som är i behov av en fasadrenovering? Då vill vi gärna hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av branschen och hjälper dig att ta fram en plan som passar just din vardag, dina behov och ditt hus.

Fasadrenovering

Vi utför allt inom renovering av trä- & tegelfasader i Skåne med omnejd. Vi erbjuder totalentreprenad.

Fasadputsning

Er lokala fasadfirma som kan hjälpa er med alla slags typer av fasadputsningar & fogning!

Fasadmålning

Våra professionella målare har lång erfarenhet av målning av fasader, panelbyten & tilläggsisolering.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Staffanstorp, Skåne!

Vi är en lokal byggfirma som finns tillgängliga i Staffanstorp, Brågarp, Nevishög, Kyrkeheddinge, Dalby, Gullåkra, Uppåkra, Hjärup, Klågerup, Vinninge, Djurslöv, Bara, Kornheddinge och Genarp.

En byggfirma du kan lita på

För oss är det viktigt att du som kund alltid kan känna dig trygg. Därför erbjuder vi dig både en 100 % nöjd kundgaranti, såväl som en komplett ansvarsförsäkring och certifierade hantverkare. Du får även kostnadsfria offerter på arbetet så att du kan planera din budget bättre, samt opartiska besiktningar av en fackman vid arbetets slut i Skåne.

Vi erbjuder:

  • Trygga försäkringar
  • Garanti
  • Opartiska besiktningar
  • Fackmannamässigt arbete
  • Fasadrenovering, fasadmålning
  • Putsning av fasad

Bekymmersfri fasadrenovering med skräddarsydda lösningar

För att din fasadrenovering ska bli så bekymmersfri som möjligt erbjuder vi både helhetslösningar såväl som skräddarsydda lösningar efter just dina unika önskemål och behov. Våra helhetslösningar passar i många fall de flesta, men ibland är man ute efter det där lilla extra. Vi åtar oss både små och stora projekt och gör ingen skillnad på dig som kund – oavsett om du anlitar oss som privatperson, fastighetsägare, BRF eller företagare.

Gratis offert och gratis platsbesök

Inför en fasadrenovering är det viktigt att vi får möjlighet att titta på fastighetens förutsättningar. Det gör vi enklast genom att komma ut på ett personligt platsbesök. Då får vi också chans att träffa dig och förstå dina behov bättre. Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl så ser vi till att boka in en av våra duktiga hantverkare på ett platsbesök hos dig. Ett platsbesök och en offert är alltid helt gratis när du använder dig av vårt företag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?