Fasadföretag.se

Fasadrenovering i Stenungsund & Bohuslän

Att hitta rätt fasadfirma är viktigt när du står inför en fasadrenovering. Det är viktigt att du kan lita på firman du anlitar och att du får resultatet du förväntar dig. Som tur är har du hittat helt rätt redan nu.

Renovera Fasad

Vi är en etablerad, erfaren fasadfirma som kan hjälpa dig med alla dina fasadrenoveringsbehov.

Putsa Fasad

Om du vill utföra fasadputsning på din fasad är det bäst att ta hjälp av en professionell fasadfirma.

Måla Husfasad

Om du går i tankarna att måla om din fasad kan du spara mycket tid och energi på att anlita oss för jobbet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Behöriga

Certifierade medarbetare

Snabb service

Vi återkommer så fort som möjligt

ROT-avdrag

30% av arbetskostnaden dras av

Renovering av Fasader i Stenungsund & Bohuslän!

Vi utför alla typer av fasadrenoveringar i Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hisinge.

Fasadrenovering

Vi kan hjälpa dig med alla typer av fasadarbeten. Vi utför renoveringar på olika typer av fasader och skräddarsyr våra renoveringar utifrån varje kunds unika önskemål och förutsättningar.

Fasadputsning

Utöver traditionella fasadrenoveringar erbjuder vi även fasadputsning till våra kunder. Om du har några frågor om hur det går till eller går i tankarna på att putsa din fasad får du gärna kontakta oss.

Fasadmålning

Som en etablerad fasadfirma utför vi fasadmålningar för jämnan. Om du anlitar oss för jobbet kan vi säkerställa ett noggrant utfört arbete och ett vackert resultat.

Din fasadfirma i Stenungsund och Bohuslän

Vår fasadfirma är baserad i Stenungsund, Bohuslän men vi verkar även i närområdet, bland annat i Hallerna, Kåkenäs, Strandnorum, Strandkärr, Sandviken, Näs, Starrkärr, Stora Höga, Bullaren, Inlands Fräkne, Inlands Nordre, Inlands Södre, Inlands Torpe, Kville, Lane, Orusts västra, Orusts, Sotenäs, Stångenäs, Sörbygden, Tanum, Tjörn, Tunge, Vette och Västra Hisinge.

Vi finns här för dig

Oavsett om du är fastighetsägare privatperson eller företag är vi fasadfirman i Stenungsund och Bohuslän för dig. Vi är erfarna, arbetar effektivt och sätter alltid kunden i fokus. Vi levererar vad vi lovar och utför vårt arbete med hög säkerhet och miljön i åtanke.

Prisvärd fasadrenovering

Vid kontakt med oss får du en offert baserad på dina önskemål och behov. Vi ser till att du får bästa möjliga pris utifrån dina krav och kan dessutom säkerställa att din fasadrenovering utförs enligt branschstandard. Välkommen att kontakta oss idag om du har några frågor eller om du vill ha en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vanliga frågor inom fasader

Läs vanliga frågor som uppkommer vid fasadrenoveringar!

Vi lovar att ge dig konkurrenskraftiga priser på alla tjänster vi erbjuder. Vår målsättning är alltid att vara det mest prisvärda alternativet du kan hitta. Det betyder att vi levererar hög kvalitet till bästa möjliga pris. Tack vare våra många års erfarenhet har vi kompetens att genomföra alla slags uppdrag på ett kostnadseffektivt sätt.

Fasadputs genomförs ofta både av kosmetiska och tekniska skäl. Vi föreslår i regel att man genomför en så kallad tvåstegsfasadputs. Det betyder att man lämnar ett mellanrum på knappa 3 centimeter mellan putsen och ytterväggen. Mellanrummet avleder väta och fukt från fastigheten och höjer därmed livslängden på byggkonstruktionens stomme.

En tilläggsisolering utförs vanligtvis på utsidan av fastigheten. Isoleringen skyddar fastigheten från effekterna av väder och vind samtidigt som den gör uppvärmningen mer effektiv. Vid en tilläggsisolering isolerar vi vanligtvis från utsidan. Det ger bättre isolerande effekter, samtidigt som jobbet är enklare och inte påverkar utrymmet inomhus.

Om du har en fasad som behöver renoveras kan vi åta oss uppdraget. Vi tar jobb åt villaägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företagskunder. Vi lämnar gärna ifrån oss referenser och omdömen från tidigare kunder vid förfrågan.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

Styrelsemedlem
Sollentuna
Read More
Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en fasadrenovering samt stenläggning till vår BRF i Sollentuna. Bra kommunikation & proffsigt bemötande från samtliga hantverkare på plats. Vi rekommenderar!
Johan
Stocksund
Read More
Vi tog oss hjälp av Stockholm Totalentreprenad AB för fasadputsning till vår villa i Stocksund, Danderyd. Bra utfört arbete till ett bra pris. De lämnade även en gratis offert vilket vi uppskattade!
Villaägare
Nacka
Read More
Vi är mycket nöjda med detta arbete från start till mål. Vi anlitade Stockholm Totalentreprenad AB för en tegelreparation & fasadputsning till villan i Nacka. Utfördes på utsatt tid & städade upp efter sig. Varmt rekommenderar!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra projekt i Stor-Stockholm

Kv. Analysen. Nya Hagastaden

Putsning och murning vid nyproduktion av bostadshus i nya Hagastaden på 4.500 kvm.

Brf. Brandstationen. Jakobsberg

Nybyggnation av bostadsrätter i Jakobsberg. Murning på 3500 kvm samt installation av special-fasadsystem Europrofil och Formaica.

Kv. Lillsjönäs. Abrahamsberg

Fasadputsning och murning till nybyggnation av 45st nya hyresrätter i Bromma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 89 60
E-mail: offert@fasadforetag.se

Vill du bli kontaktad?